Γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί που δεν ξέραμε ότι είναι αδέρφια!

NDPPHOTO 

NDP photo agency
Showbiz

Γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί που δεν ξέραμε ότι είναι αδέρφια!

Κι όμως! Αυτοί οι γνωστοί ηθοποιοί είναι αδέρφια κι εκτός από το ίδιο αίμα... φαίνεται ότι μοιράζονται και το ίδιο επάγγελμα!

Δημήτρης Αλεξανδρής – Νίκος Πουρσανίδης

Έχουν διαφορετικό επίθετο, είναι όμως αδέρφια. Αυτό συμβαίνει διότι ο Δημήτρης Αλεξανδρής επέλεξε το επώνυμο της μητέρας του, ενώ ο Νίκος Πουρσανίδης του πατέρα του.

Έχουν ακόμα έναν αδερφό, τον Ηλία, ο οποίος επέλεξε να μην ασχοληθεί με τον χώρο της υποκριτικής, αλλά με το μεγάλο του πάθος, το ποδόσφαιρο.

Διάσημοι Έλληνες ηθοποιοί που δε γνωρίζατε ότι είναι αδέρφια (pics)

1495_NIKOS_POYRSANIDIS_DIMITRIS_ALEXANDRIS_2262022.jpg

NDPPHOTO

NDP photo agency

Μαριάννα Τουμασάτου – Γρηγόρης Τουμασάτος

Κι όμως! Είναι αδέρφια και έχουν συνεργαστεί σε σειρές όπως: Τμήμα Ηθών, Βέρα στο Δεξί και Cheek to cheek.

«Παίζαμε και φτιάχναμε παραστάσεις. Ήμασταν τυχερά παιδιά, γιατί έχουμε ζήσει πολύ όμορφα παιδικά χρόνια. Πολύ γελαστά και κεφάτα. Με πολύ παιχνίδι και καρναβάλι. Νιώθω τυχερή. Το γέλιο και το χιούμορ είναι από τα βασικότερα συστατικά της οικογένειας όπου μεγάλωσα», είχε πει σε συνέντευξή της για εκείνον η Μαριάννα Τουμασάτου.

201606121848340.6476_MARIANA_TOYMASATOY_ME_TON_ADERFO_TIS_10062016.jpg

Ελισάβετ Μουτάφη – Κωνσταντίνος Μουταφτσής

Μπορεί να μην έχουν το ίδιο επίθετο, αλλά είναι αδέρφια και μοιράζονται και το ίδιο επάγγελμα!

«Ο ένας είναι το αποκούμπι του άλλου για να ηρεμήσει, να ξεκουραστεί, να γελάσει», είχε αναφέρει ο γνωστός ηθοποιός.

Η Ελισάβετ Μουτάφη είχε δηλώσει σε συνέντευξή της για τον αδερφό της: «Θαυμάζω τον αδελφό μου ως άνθρωπο και ως ηθοποιό. Ασχολήθηκε πιο αργά με τη δουλειά του ηθοποιού, γιατί έχει τελειώσει δημοσιογραφία, έχει κάνει κι άλλα πράγματα. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός, σέβεται τη δουλειά του, κι αυτά για μένα είναι τα δύο πιο σημαντικά πράγματα που υπάρχουν».

202205131158530.6538_ELISAVET_MOYTAFKI_KONSTANTINOS_MOYTAFTSIS_1152022.jpg

Μαρία Ανδρούτσου – Θωμαΐς Ανδρούτσου

Κάποιοι πιστεύουν πως είναι το ίδιο άτομο. Είναι όμως δύο ξεχωριστές οντότητες, απλά μοιάζουν γιατί είναι αδερφές και ηθοποιοί! Βέβαια πλέον, η Θωμαΐς Ανδρούτσου εργάζεται ως θεραπεύτρια.

«Όταν εμφανίστηκαν οι κρίσεις πανικού, τότε κατάλαβα πως αυτό ήταν ένα καμπανάκι για την υγεία και τον οργανισμό μου. Ένιωθα ότι είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν σεβόμουν τον εαυτό μου, τότε συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να έχω ακούσει το ένστικτό μου.

Έχασα σιγά-σιγά κάποια κιλά. Μάκρυναν και τα µαλλιά µου… Παλιότερα είχα λίγο παραπάνω άγχος µε τα κιλά. Ήµουν γεµατούλα, το πάλευα, έκανα δίαιτες, µετά δεν τα κατάφερνα και µια µαγική στιγµή ανακάλυψα ότι όλο αυτό το άγχος δεν έχει να κάνει µε τα κιλά, έχει να κάνει µε εµένα. Με ανασφάλειες και αγωνίες, που σιγά σιγά προσπάθησα να βάλω σε τάξη. Μπήκε η γυµναστική στη ζωή µου, λίγη γιόγκα, λίγο κολυµβητήριο, το επίσηµό µου όχηµα είναι ένα ποδήλατο. Κινούµαι περισσότερο και κάνω πράγµατα που µε ευχαριστούν πάρα πολύ. Μετά άρχισα να ηρεµώ περισσότερο, να µε αγαπώ πιο πολύ, να µη µε τιµωρώ. Βρήκα περισσότερη γαλήνη µέσα µου», είχε πει σε συνέντευξή της.

202112161151480.3316_MARIA_ANDROYTSOY_15122021.jpg

Ισίδωρος - Οδυσσέας Σταμούλης

Είναι αδέρφια, απόφοιτοι και οι δύο της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και έχουν διαγράψει και οι δύο σπουδαία καριέρα στον χώρο της υποκριτικής.

201701282133540.8673_ISIDOROS_STAMOYLIS_ODISEAS_STAMOYLIS_2712017.jpg

Διαβάστε επίσης:

Θωμαΐς Ανδρούτσου: Ποζάρει πιο αδύνατη από ποτέ με μαγιό & στέλνει το μήνυμά της για την εμμηνόπαυση

«Πόσα αντίο να χωρέσει μια Κυριακή;» - Συντετριμμένη η Μαριάννα Τουμασάτου

Ελισάβετ Μουτάφη: Η ψυχραιμία στη ζωή της, η εκπομπή που θα ήθελε να κάνει και ο Μάνος Νιφλής

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved