Χριστίνα Κοντοβά: Ο Τζώνη βοήθησε πάρα πολύ & έγινε μπαμπάς ενός υιοθετημένου παιδιού από την Αφρική
Showbiz

Χριστίνα Κοντοβά: Ο Τζώνη βοήθησε πάρα πολύ & έγινε μπαμπάς ενός υιοθετημένου παιδιού από την Αφρική

Για τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε ο πρώην -πλέον- σύντροφός της, Τζώνη Καλημέρης στην υιοθεσία της μικρής Έιντα από την Ουγκάντα μιλάει η Χριστίνα Κοντοβά σε συνέντευξή της. 

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας, αναφέρθηκε αρχικά στο πώς γεννήθηκε η επιθυμία της να υιοθετήσει παιδί από την Αφρική και στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι στο όνειρό της αυτό συνέβαλε σημαντικά και ο Τζώνη Καλημέρης.

Χριστίνα Κοντοβά: Ταξίδι στην Ουγκάντα με την κόρη της, Ada - «Στο αγαπημένο μου μέρος στον κόσμο»

kontova-kalimeris-ada-(2).jpg

Πότε γεννήθηκε η επιθυμία για υιοθεσία και γιατί πιστεύεις ότι συνέβη στην Αφρική;

«Γενικά είχα μία ευαισθητοποίηση με το κομμάτι της υιοθεσίας και συγκεκριμένα με τα παιδιά που δεν έχουν οικογένεια – όχι γενικά. Για πολλά χρόνια έλεγα ότι δεν θέλω να κάνω παιδιά. Όταν ξεκίνησα να βγαίνω με τον πρώην σύντροφό μου, τον Τζώνη Καλημέρη, και τέθηκε το θέμα της οικογένειας τού είπα ότι δεν ήθελα να κάνω παιδιά, αλλά αν μου ξυπνήσει ποτέ το ένστικτο, έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι θέλω να υιοθετήσω και μάλιστα από την Αφρική. Είχα συνδεθεί με τον τόπο και φανταζόμουν ότι εγώ μπορώ να γίνω μαμά εδώ, έτσι σε ένα από τα ταξίδια μου πάρθηκε συνειδητοποιημένα η απόφαση. Είναι ωραίο που εκείνος ήταν και παραμένει δίπλα μας σε όλο το ταξίδι. Παρόλο που δεν είμαστε ζευγάρι, είμαστε πάντα οικογένεια».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Χριστίνα Κοντοβά επεσήμανε: «Εδώ νομίζω ότι ο ρόλος του Τζώνη βοήθησε πάρα πολύ, το ότι δηλαδή είναι ένας άνδρας τόσο δυνατός, ο οποίος έχει ήδη παιδιά, μπήκε σε αυτή τη διαδικασία οικειοθελώς και έγινε μπαμπάς ενός υιοθετημένου παιδιού από την Αφρική. Πιστεύω ότι αποτελεί καλό πρότυπο γιατί έσπασε ένα μεγάλο ταμπού που αφορά τους άνδρες. Γενικά είναι κάτι που σταδιακά γίνεται πιο αποδεκτό από την κοινωνία και φαίνεται να υπάρχει πια ως επιλογή».

Πηγή: Marie Claire

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved