Αμούτζας-Μπρεάζου: Επιβεβαίωσαν ότι είναι ζευγάρι με τον πιο τρυφερό τρόπο! Τα γενέθλια & το φιλί
Showbiz

Αμούτζας-Μπρεάζου: Επιβεβαίωσαν ότι είναι ζευγάρι με τον πιο τρυφερό τρόπο! Τα γενέθλια & το φιλί

Ο Γιώργος Αμούτζας θα θυμάται για πολλά χρόνια τα φετινά του γενέθλια αφού η Τάνια Μπρεάζου τού τραγούδησε με τον πιο τρυφερό τρόπο το «happy birthday!

Κοιτώντας τον στα μάτια με νόημα και κρατώντας μία υπέροχη τούρτα στο μαγαζί όπου επέλεξε ο ηθοποιός να γιορτάσει τη μέρα αυτή μαζί με φίλους, η Τάνια Μπρεάζου τραγούδησε με την υπέροχη φωνή της το γνωστό τραγουδάκι.

Top 5: Ο πατέρας του Αμούτζα, το πένθος της «γυναίκας με τα μαύρα» & η εξομολόγηση του Ευθυμιάδη

amoutzas-mpreazou.jpg

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ο ηθοποιός, κρατώντας την από τη μέση, όταν τελείωσε την ερμηνεία της, έσπευσε να τη φιλήσει τρυφερά, δείχνοντας πραγματικά συγκινημένος αλλά συγχρόνως και πολύ χαρούμενος. Η Τάνια Μπρεάζου «έκλεισε» το τραγουδάκι που ερμήνευσε στα αγγλικά αναφέροντας τον Γιώργο Αμούτζα ως «αγάπη μου» παραφράζοντας τους στίχους.

Με αυτόν τον τρόπο οι δύο ερωτευμένοι επιβεβαίωσαν με τον πιο τρυφερό τρόπο ότι είναι ζευγάρι και μάλιστα πολύ ευτυχισμένοι!

amoutzas-mpreazou.jpg

Να θυμίσουμε ότι εδώ και λίγο καιρό και συγκεκριμένα σχεδόν από τότε που τους είδαμε να γίνονται ντουέτο στο J2US, ήταν έντονες οι φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι και στη ζωή, κάτι που δεν είχαν επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει οι δυο τους μέχρι πρότινος. Πάντως, ο Γιώργος Αμούτζας, χωρίς να αναφερθεί σε όνομα ή συγκεκριμένα στην Τάνια Μπρεάζου, είχε δηλώσει ερωτευμένος.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved