Μαρία Αντωνά: Έπεσε θύμα χάκερ! Fake η ανάρτηση - κόλαφος για τον Άρη Σοϊλέδη
Showbiz

Μαρία Αντωνά: Έπεσε θύμα χάκερ! Fake η ανάρτηση - κόλαφος για τον Άρη Σοϊλέδη

Ένα αδιανόητο ξέσπασμα κατά του Άρη Σοϊλέδη είχε η Μαρία Αντωνά, σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, 2 Μαΐου, μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram που σε πολλούς φάνηκε περίεργο και πράγματι ήταν, καθώς η δημοσιογράφος έπεσε θύμα χάκερ.

Η ανάρτηση που ανέβασε στα Instastories της έγραφε: «Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου! Απορώ πως ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια. Έπρεπε να πάρω κι εγώ μάλλον έναν άντρα στο κρεβάτι μου για να το καταλάβω. Και κατάλαβα. Ήσουν σε όλα πολύ μικρός».

Η ανάρτηση & το χακάρισμα στην Αντωνά: «Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου. Ήσουν σε όλα πολύ μικρός»

Photo-shared-by-MARIA-ANTONA-on-March-12-2024-tagging-@marthamyzali-@peggy_chaidemenatou-and-@papamaria1900.-May-be-an-image-of-1-person..jpg

Νωρίτερα, «Με αφορμή όλα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες θέλω να τοποθετηθώ όχι επειδή θα έπρεπε στην πραγματικότητα, απλά και μόνο γιατί δημιουργείται μια εικόνα για τη ζωή μου, τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου από εικασίες και φήμες που δημιουργούν άνθρωποι των media. Δεν αφορά κανέναν το αν, το πώς και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του. Πόσο μάλλον να βγάζει φήμες περί παράλληλων σχέσεων και δεν ξέρω γω τι άλλο. Θέλω να παρακαλέσω να σταματήσει όλο αυτό γιατί στιγματίζει και επηρεάζει ζωές ανθρώπων. Ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Η Λεάννα Μάρκογλου θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια και έκανε μια ανάρτηση για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

«Παιδιά έχουν χακάρει το Instagram της Μαρίας Αντωνά. Δεν έχει ανεβάσει αυτά τα στόρι», έγραψε η καλή της φίλη Λεάννα Μάρκογλου.

592cee50-1eaa-4795-bcb7-59de38cb9db4.jpg

Διαβάστε επίσης:

Άρης Σοϊλέδης: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά!

Τσιμτσιλή για Αντωνά - Σοϊλέδη: Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο τελικά επιβεβαιώνονται...

Άρης Σοϊλέδης: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τον χωρισμό: «Έτσι μόνο θα καταλάβεις...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved