Βάνα Μπάρμπα: Ράκος μετά τον θάνατο της μητέρας της – «Δεν μπορώ να μιλήσω…»
Showbiz

Βάνα Μπάρμπα: Ράκος μετά τον θάνατο της μητέρας της – «Δεν μπορώ να μιλήσω…»

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην εκπομπή, «Super Κατερίνα» μετά τον θάνατο της μητέρα της που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών και η ηθοποιός είναι συντετριμμένη.

Η Βάνα Μπάρμπα με τρεμάμενη φωνή είπε: «Δεν μπορώ να μιλήσω τώρα παιδιά. Ευχαριστώ, σας ευχαριστώ θερμά. Να είστε καλά, γεια σας» και δεν μπορούσε να πει τίποτα άλλο.

Απανωτά τα χτυπήματα στην ηθοποιό το τελευταίο διάστημα.

Βαρύ πένθος για τη Βάνα Μπάρμπα – Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της

mparmpa.jpg

«Ζω δύσκολα την τελευταία πενταετία. Έχασα την αδελφή μου, χάνω τη μητέρα μου μέρα με τη μέρα. Έχει άνοια. Βλέπεις ο άνθρωπός σου δεν μπορεί να σε καταλάβει, δεν μπορείς να τον βοηθήσεις. Το μυαλό παίζει παιχνίδια, είναι απίστευτο. Η κατάστασή της είναι δύσκολη, μετράμε μέρες», δήλωσε πρόσφατα η ίδια για την κατάσταση της μητέρας της

«Βλέπω αυτή τη δωρική γυναίκα, την Ηπειρώτισσα, να φέρεται σαν μωρό και αυτό με συγκλονίζει. Μου κόβει την ψυχή. Όταν ήμουν στο νοσοκομείο άκουγα τις κραυγές των ανθρώπων κι έκλαιγα. Έβλεπα την μανούλα μου και έλεγα «που θα πάει, μπορείς να αφήσεις έναν άνθρωπο να πάει στο ίδρυμα;». Όλοι βλέπουμε το τώρα, είμαστε θεές, είμαστε υπέροχοι. Δεν είναι έτσι. Υπάρχει το αύριο και είναι σκληρό», είχε πει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Μπάρμπα: Η μητέρα μου έχει άνοια, βλέπω αυτή την Ηπειρώτισσα να φέρεται σαν μωρό και με συγκλονίζει

Βάνα Μπάρμπα: «Αυτό το τραγούδι έχει γραφτεί για μένα και είναι μεγάλη μου τιμή»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved