Γιάννης Ζουγανέλης για Σταρόβα: «Είμαι σε σοκ, η ψυχή μου πονάει... ο Δημήτρης αγαπάει τη ζωή»
NDP photo agency
Showbiz

Γιάννης Ζουγανέλης για Σταρόβα: «Είμαι σε σοκ, η ψυχή μου πονάει... ο Δημήτρης αγαπάει τη ζωή»

Σοκαρισμένος δηλώνει ο Γιάννης Ζουγανέλης μετά την είδηση ότι ο Δημήτρης Σταρόβας υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο σήμερα το πρωί (15/5). 

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Τζάνειο νοσοκομείο γύρω στις 12,00 το μεσημέρι και από εκείνη την ώρα νοσηλεύεται στη νευρολογική κλινική του νοσοκομείου.

Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την υγεία του μετά το εγκεφαλικό που υπέστη!

starovas-zouganelis.jpg

Ήδη υποβάλλεται σε φαρμακευτική αγωγή ώστε να ανακάμψει όμως οι πρώτες πληροφορίες τον θέλουν να είναι σε καλή κατάσταση με την αισιοδοξία να είναι διάχυτη μεταξύ των συγγενών και των στενών φίλων του που έσπευσαν να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στο «Tlive» για τον καλό του φίλο με τον οποίο έχει συνεργαστεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν.

Μεταξύ άλλων είπε: «Έπεσα από τα σύννεφα γιατί από εσάς έμαθα ότι ο Σταρόβας είναι με εγκεφαλικό. Πραγματικά η ψυχή μου πονάει... Μιλούσαμε προχθές μαζί. Ο Σταρόβας είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου. Καλού ανθρώπου και με τρομερή διάθεση και ζωντάνια για ζωή την οποία εκφράζει με το χιούμορ του. Πραγματικά έμεινα εμβρόντητος... Με τον Δημήτρη μιλήσαμε πριν 3-4 μέρες, ήταν μία χαρά. Δυστυχώς αυτό έρχεται απρόσμενα. Ο Σταρόβας είναι επιρρεπής στα πάθη. Εντάξει, του αρέσει το φαγητό, είναι καπνιστής όμως πρόσεχε, όμως αγαπάει τη ζωή. Αγαπάει πάρα πολύ τη ζωή».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved