Πικρό τέλος για Σοϊλέδη-Αντωνά: Ο Άρης τη διέγραψε από τα social, εκείνη συνεχίζει να τον ακολουθεί!
Showbiz

Πικρό τέλος για Σοϊλέδη-Αντωνά: Ο Άρης τη διέγραψε από τα social, εκείνη συνεχίζει να τον ακολουθεί!

Οριστικό φαίνεται να είναι το τέλος της σχέσης του Άρη Σοϊλέδη με τη Μαρία Αντωνά, κάτι που επιβεβαιώνεται, για πολλούς, από το γεγονός ότι εκείνος διέγραψε την πρώην αγαπημένη του από τα social media που κάποτε είχαν... από κοινού! 

Και ενώ ο Άρης Σοϊλέδης μόλις χθες (14/5) εξαπέλυε επίθεση εναντίον της Ασημίνας Χατζηανδρέου με την οποία ήταν συγκάτοικοι στο Survivor του 2022 όταν εκείνη έδειξε ξεκάθαρα ότι είναι με το μέρος της Μαρίας Αντωνά, φαίνεται πως η σχέση του πρώην ζευγαριού ανήκει οριστικά στο παρελθόν.

Σπάει τη σιωπή της η Μαρία Αντωνά:«Από τα χειρότερα σκηνικά που έχω περάσει στη ζωή μου! Με σόκαρε»

SOILEDIS-ANTONA1.jpg

Και αυτό γιατί ο Άρης Σοϊλέδης διέγραψε από τα social media του τη Μαρία Αντωνά, σε αντίθεση με εκείνη που συνεχίζει να τον ακολουθεί.

Επίσης, η Μαρία δεν έχει αναφερθεί καθόλου στον χωρισμό της με τον Σοϊλέδη, παρ' όλο που είναι πολλοί εκείνοι που τη ρωτούν συνέχεια τι έχει μεσολαβήσει ανάμεσά τους και έφτασαν στο τέλος μιας σχέσης που κράτησε επτά ολόκληρα χρόνια και μάλιστα όδευε στα σκαλιά της εκκλησίας.

Μάλιστα, είχαν αναβάλλει πολλές φορές τα σχέδιά τους για γάμο ο οποίος όμως τελικά δεν έγινε ποτέ μέχρι που επήλθε ο χωρισμός.

Δείτε το βίντεο παρακάτω με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved