Έλντα Πανοπούλου:«Τελευταία φορά που μου έγινε πρόταση ήταν να συμμετέχω σε πάνελ κρίσης & κριτικής»
Showbiz

Έλντα Πανοπούλου:«Τελευταία φορά που μου έγινε πρόταση ήταν να συμμετέχω σε πάνελ κρίσης & κριτικής»

Η Έλντα Πανοπούλου ενώνει αυτή τη σεζόν τις δυνάμεις της με την Άντζελα Δημητρίου, τον Χρίστο Αντωνιάδη και νέους καλλιτέχνες, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις, γέλιο αλλά και συγκινήσεις.

Με ξεχωριστούς κώδικες επικοινωνίας, οι καταξιωμένες καλλιτέχνιδες ετοιμάζουν ένα μουσικό υπερθέαμα για τους λάτρεις του καλού τραγουδιού στο 4711 wonder place που λειτουργεί με ιδιαίτερη επιτυχία στην «Αυτοκίνηση».

Λίγο πριν την πρεμιέρα τους, η Έλντα Πανοπούλου, μιλά στο gossip-tv.gr και συγκινεί με τα όσα λέει για την Άντζελα Δημητρίου, με την οποία συνεργάζεται ξανά μετά από πολλά χρόνια. Από την αρχή της κουβέντας μας, η Λαίδη του ελληνικού πενταγράμμου ήταν η πρωταγωνίστρια.

image00045.jpg

Η Έλντα Πανοπούλου.



Μπαίνοντας κανείς στο 4711, βλέπει αμέσως στο κέντρο της σκηνής έναν... θρόνο.

«Ο θρόνος δημιουργήθηκε για την Άντζελα αλλά επειδή είναι πάρα πολύ ωραίος, κρυφά πηγαίνω και κάθομαι κι εγώ... Όταν δεν είναι η Άντζελα στη σκηνή, βρίσκω εγώ τον τρόπο, έχω στείλει κάποιον άνθρωπο δικό μου μέσα και την απασχολεί και πηγαίνω και θρονιάζομαι και θα γίνει τεράστιο σουξέ, σας το λέω να το ξέρετε!», εξηγεί με χιούμορ η Έλντα Πανοπούλου.

Και συνεχίζει: «Ο θρόνος είναι συμβολικός γιατί φέτος εδώ έχουμε την βασίλισσα. Δεν έχει μείνει καμία άλλη εκτός από την Άντζελα, να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Λαϊκή τραγουδίστρια με τόσο μεγάλες επιτυχίες, αναρίθμητες... δεν υπάρχει. Έχει πάνω από 65 επιτυχίες. Αυτό είναι τεράστιο το νούμερο. Και όταν λέω επιτυχίες μιλάω για σουξέ και όχι για άλλα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει και παρόλο που είναι σπουδαία δεν πρόλαβαν να γίνουν... Η Άντζελα κάνει και μια - δυο εμφανίσεις που είναι απρόσμενες και δεν τις φαντάζεται ο κόσμος. Υπάρχει ιδιαίτερη συγκίνηση και θα πει και δύο τραγούδια που τα αγαπάει πάρα πολύ. Δεν είναι δικά της τραγούδια όμως! Θα είναι μια ιδιαίτερη τόσο για εκείνη όσο και για τον κόσμο. Το θαυμαστό για τη γυναίκα αυτή είναι ότι είναι... στρατιώτης! Δηλαδή, δεν έχει αυτό το υφάκι και το τουπέ της ντίβας. Αφήνει τον σκηνοθέτη να την καθοδηγήσει και αυτό είναι ένα πράγμα που δεν το συναντάς στους νέους τόσο εύκολα. Βέβαια, προϋπόθεση σε αυτό είναι να τη σεβαστείς, γιατί πρέπει να τη σεβαστείς!».

A.DHMHTRIOY-X.ANTWNIADHS-E.PANOPOYLOY.jpg



«Είναι μια δουλειά που ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις και τους πιο καλούς οιωνούς! Εύχομαι έτσι να βγει όλη αυτή η σεζόν γιατί από τον Οκτώβριο θα είμαστε και πάλι μαζί. Αυτό είναι το πλάνο μας! Και οι νέοι άνθρωποι που είναι μαζί μας είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι. Και για τον Χρίστο Αντωνιάδη πρέπει να πούμε ότι είναι ένας τραγουδιστής -ακόμα- πολύ νέος, που έχει όμως προλάβει και έχει κάνει μια διαδρομή και έχει μια χροιά και ένα σκηνικό ύφος που είναι πολύ γοητευτικό! Σέβεται το κοινό που έχει έρθει να τον δει. Θα δείτε πόσο ωραίος είναι πάνω στη σκηνή ο Χρίστος. Είναι μια εξαιρετική συνύπαρξη και εύχομαι το κοινό να τη νιώσει έτσι όπως τη νιώθουμε εμείς», σημειώνει.


Όσο για το τι θα δούμε από εκείνη στη σκηνή μην περιμένετε κάτι διαφορετικό καθώς θα είναι η Έλντα που όλοι γνωρίζουμε όλα αυτά τα χρόνια και θα χαρίσει και πάλι στιγμές άφθονου γέλιου!

«Εγώ στη σκηνή κάνω αυτό που ξέρω να κάνω. Επικοινωνώ με τον κόσμο με μια κωμική διαδρομή. Αυτό είναι που ξέρω να κάνω και δεν μπορώ να το αλλάξω. Δεν μπορώ να δώσω κάτι διαφορετικό από αυτό που ξέρει και αγαπάει τόσα χρόνια. Μέσα από μια κωμική κατάσταση εγώ επικοινωνώ με τον κόσμο, έτσι γίνεται συνένοχοι και συμμετέχουν. Ανεβαίνουν και πάνω στη σκηνή και είτε τραγουδάνε είτε παίζουνε. Υπάρχουν άνθρωποι από το κοινό που είναι πιο κωμικοί από εμάς και κάνουν εξωπραγματικά πράγματα! Σάτιρα δεν υπάρχει αλλά υπάρχουν πειράγματα τα οποία ξεκινάνε πάντα από εμάς και τον εαυτό μας. Κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας για να μπορέσουμε αυτό να το κάνουμε και σε κάποιον από το κοινό», λέει η αγαπημένη ηθοποιός.

jku-1024x920.jpg



Έχει δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις το τελευταίο διάστημα;

«Δεν μου έχουν κάνει κάποια πρόταση αυτή τη στιγμή. Τελευταία φορά που μου έγινε πρόταση ήταν να συμμετέχω σε ένα πάνελ κρίσης και κριτικής απέναντι σε άλλους ανθρώπους. Σε πρωινομεσημεριανό. Δεν ξέρω να το κάνω αυτό. Όταν εγώ έκανα πρωινό ήταν αλλιώς... Υποδεχόμασταν τον κόσμο σε εκείνες τις εκπομπές και αισθανόμασταν ευγνωμοσύνη που ήρθαν. Τους λέγαμε ευχαριστώ! Ο νους μας δεν ήταν πότε θα φύγουν για να αρχίσουμε να τους κουτσομπολεύουμε... Και δεν θέλαμε να το κάνουμε. Δεν ξέρω να το κάνω αυτό και δεν λέω ότι είμαι Αγία και δεν κουτσομπολεύω. Πάρα πολύ κουτσομπολεύω με τους φίλους μου, τους κολλητούς μου, με τους συναδέλφους μου στα καμαρίνια...

Είναι στη φύση της δουλειάς μας να πούμε και να σχολιάσουμε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευτελίζω δημοσίως ένα πρόσωπο. Δεν είμαι σε θέση να ευτελίσω δημόσια κανέναν. Εγώ είμαι η πρώτη που μπορώ να υποστώ δημόσια ευτελισμό. Πώς θα το κάνω σε κάποιον άλλον; Κανείς μας δεν είναι αλώβητος από την κριτική, κανείς μας δεν είναι αψεγάδιαστος ώστε κανείς να μην μπορεί να του ασκήσει κριτική. Αυτός είναι ένας φαύλος κύκλος... Μια πολύ κακιά και βρώμικη αλυσίδα που δεν έχει τελειωμό. Αν ξεκινήσω εγώ να σε θάβω, το επόμενο θα είναι να σε θάψω κι εγώ... Όλο αυτό είναι ένας μύλος. Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να σεβαστείς κάποιον που θα σου κάνει την τιμή να έρθει και να σου μιλήσει. Τώρα, αν θέλεις να σχολιάσεις την εμφάνισή σου και την εικόνα του και να του κάνεις κριτική για το πώς ζει και με ποιον ζει, αυτό δεν έχει καμία σχέση με την τέχνη», λέει ενοχλημένη με τα όσα συμβαίνουν στην τηλεόραση του σήμερα που δεν θυμίζει σε τίποτα τις εποχές που εκείνη ήταν κομμάτι της.

ELNTA-PANOPOYLOY.jpg



Ένιωσε ότι αδικήθηκε κατά τη διάρκεια της πορείας της όταν μετά από τις τεράστιες επιτυχίες σταμάτησαν ξαφνικά να έρχονται προτάσεις;

«Όχι, γιατί γι' αυτό ευθύνομαι εγώ. Από τότε που άνοιξα μια δραματική σχολή που μέχρι στιγμής έχουν περάσει πάνω από 950 παιδιά, σήμαινε ότι έπρεπε να αφοσιωθώ σε αυτό. Η εκπαίδευση δεν είναι παίξε γέλασε. Δεν ανοίγεις σχολή για να κονομίσεις. Είναι μεγάλο πρόβλημα γιατί οι απόφοιτοι Λυκείου είναι φορτωμένοι με εκατοντάδες προβλήματα. Από την πρώτη χρονιά βρέθηκα μπροστά σε προβλήματα και καταστάσεις που δεν τα φανταζόμουν. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχουν, ότι τα παιδιά βιώνουν εγκατάλειψη, απόρριψη και αμφισβήτηση σε τέτοιο βαθμό, ακόμα και μέσα από την οικογένειά τους που ξαφνικά νιώθαμε ότι κάνουμε όλοι μαζί group therapy. Άρα λοιπόν εγώ συνειδητά για τουλάχιστον 10 χρόνια είπα ότι αφοσιώνομαι σε αυτό γιατί διέγνωσα τα προβλήματα των παιδιών.

Όταν λοιπόν βιώνεις μια τέτοια κατάσταση δεν μπορείς να σκέφτεσαι ότι θα χάσεις τις εμφανίσεις σου. Δεν χάνω την επαφή μου με το κοινό αλλά από κει και πέρα υπάρχουν προτεραιότητες και πάντα ο νέος είναι προτεραιότητα, το παιδί. Έχω κι εγώ ματαιοδοξία. Θα πω μπούρδες αν πω ότι δεν είμαι ματαιόδοξη. Φυσικά και είμαι, φυσικά και θέλω να με δεις στο δρόμο και να με χαιρετάς, το θέλω αυτό, το αποζητώ. Γι΄αυτό έγινα καλλιτέχνης. Να μου δώσω όμως κι ένα καλό που έχω. Δεν θα με κουράσεις όταν θα έρθεις να μου πεις το πρόβλημά σου όταν θα με συναντήσεις στο σούπερ μάρκετ να ψωνίζω με το κοτσίδι, ατιμέλητη, με τη φόρμα και το μπλουζάκι... Θα καθίσω να σε ακούσω, δεν θα κρυφτώ, δεν θα βάλω μαύρα γυαλιά για να μη με αναγνωρίσεις. Θα καθίσω και θα αφοσιωθώ σε αυτό που εγώ σου ζήτησα να κάνεις, δηλαδή, να με αναγνωρίσεις... και να με συμπαθείς...», λέει σε μια κατάθεση ψυχής που συγκινεί.

Στο 4711 wonder place από τις 17 Μαΐου και δέκα μοναδικές βραδιές κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved