Συγκινεί ο Αναδιώτης στο gossip-tv: «Ο Τόμας δεν είναι πια μαζί μας αλλα ο Θεός τον έχει κοντά του»
Showbiz

Συγκινεί ο Αναδιώτης στο gossip-tv: «Ο Τόμας δεν είναι πια μαζί μας αλλα ο Θεός τον έχει κοντά του»

Ήταν 17 Μαρτίου το 2013 όταν η είδηση του φρικτού τροχαίου που κόστισε τη ζωή του 25χρονου τότε, Τόμας Πρωτόπαπα, «πάγωσε» ολάκερη την Ελλάδα.

Σχεδόν δυο μήνες μετά, στις 21 Μαΐου στο άκουσμα πως ο νεαρός τότε ηθοποιός δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τη ζωή φίλοι και συνεργάτες βυθίστηκαν στο πένθος, καθώς εκείνη την περίοδο πρωταγωνιστούσε στο δημοφιλές σίριαλ «Βασιλιάδες».

protopapas-maketa-oldoff.webp

Ανάμεσά τους και ο ηθοποιός, φίλος και συνεργάτης του, Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος μιλά για τον Τόμας Πρωτόπαπα, αποκλειστικά στο gossip-tv και συγκινεί.

201211131350300.0110_PROTOPAPAS_ANADIOTIS_12112012.jpg

«Πέρασαν 11 χρόνια από την πρώτη μου και ενδεχομένως πιο επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά στην οποία συμμετείχα, στους «Βασιλιάδες». Μια συνεργασία, η οποία θα μου μείνει χαραγμένη στο μυαλό για πολλούς λόγους. Αφενός γιατί ήταν η πρώτη μου επιτυχία, έπειτα επειδή συνεργάστηκα με πολλούς και ήδη καταξιωμένους Έλληνες ηθοποιούς αλλά και ένας ακόμη λόγος ο οποίος με κάνει να χαίρομαι που συμμετείχα σε αυτή τη σειρά ήταν που τους γνώρισα, συνδέθηκα μαζί τους και για πολλά χρόνια κάναμε παρέα και έχουμε περάσει όμορφες στιγμές.

Με τον Τόμας θα ήμασταν ακόμη φίλοι όμως τα σχέδια δεν τα ορίζουμε εμείς στη ζωή μας

Βεβαίως ανθρωπίνως αν το σκεφτούμε και το αντιληφθούμε περισσότερο, ο λόγος ο οποίος οι «Βασιλιάδες» θα είναι πάντα στη ψυχή μου είναι γιατί είχα κάνει φίλο έναν «βασιλιά», που πια δεν τον χαίρομαι στη ζωή γιατί δεν τον έχουμε πλέον κοντά μας και μιλάω για τον Τόμας Πρωτόπαπα.

Ένα παιδί που ακόμη είναι στην καρδιά μου και στη δική μου αλλά και στην καρδιά της συζύγου μου, της Βασιλικής. Κάναμε πολλή ωραία παρέα όλοι μαζί. Ένα παιδί με τόσο καλή καρδιά, πολύ χιούμορ και από μια υπέροχη οικογένεια. Θα ήμασταν ακόμη φίλοι όμως τα σχέδια δεν τα ορίζουμε εμείς στη ζωή μας. Έτσι κι ο Τόμας μπορεί να μην είναι πια μαζί μας αλλά πιστεύω ότι ο Θεός τον έχει κοντά του.

201208201132060.8573_ANADIOTIS__TOMAS_PROTOPAPAS_ME_TIN_AGAPIMENI_TOY_19082012.jpg

Έφυγε άδικα, δεν προκάλεσε το θάνατό του. Νόμιμα σταθμευμένος, ένας άλλος άνθρωπος χτύπησε το αυτοκίνητό του. Η κατάσταση ήταν πολύ σοβαρή, είχε νοσηλευτεί στην εντατική για αρκετό καιρό και πηγαίναμε κάθε μέρα. Δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί του αλλά ήμασταν εκεί γιατί το νιώθαμε. Παρηγορούσαμε τους γονείς του, την πολυαγαπημένη γιαγιά του. Οι μέρες πέρασαν, ο οργανισμός του Τόμας δεν άντεξε, υπέκυψε στα τραύματά του. Εγώ είχα πάντα μια ελπίδα αλλά μετά από καιρό κατάλαβα ότι δεν υπήρχε ούτε αυτή.

Θέλησε να τον πάρει μαζί του για να σώσει την ψυχή του. Αυτό είναι ό, τι πιο παρήγορο για μένα

Τα χρόνια έχουν περάσει, το συναίσθημα έχει λίγο καταλαγιάσει. Κι επειδή ακόμη οι μέρες είναι Αναστάσιμες, είμαστε λίγο μετά το Πάσχα, το μήνυμα της Ορθοδοξίας είναι «Χριστός Ανέστη». Ο θεός μας, είναι μόνο καλοσύνη, ξέρει πολύ καλύτερα το δικό μας καλό γιατί η αγάπη του για εμάς είναι τέτοιο βαθμό που δεν μπορούμε να τη διανοηθούμε επομένως έχω εμπιστοσύνη στο Χριστό γιατί ξέρει καλύτερα.
Θέλησε να τον πάρει μαζί του για να σώσει την ψυχή του. Αυτό είναι ό, τι πιο παρήγορο για μένα. Αυτό πιστεύω και θέλω να ευχηθώ στους γονείς, να τους χαρίζει δύναμη και να τους απαλύνει τον πόνο που θα έχουν για πάντα μετά την απώλεια του παιδιού τους», είπε με συγκίνηση

201211271008200.0844_TOMAS_PROTOPAPAS_26112012.jpg

Το πρωί της Κυριακής 17 Μαρτίου 2013, ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του, με προορισμό το στούντιο στο οποίο θα γίνονταν τα γυρίσματα της εκπομπής Dr Cook. Κάποια στιγμή και ενώ είχε ήδη μπει στην Αττική Οδό, σταμάτησε στην άκρη του δρόμου για να τηλεφωνήσει, και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω του ένα λευκό βανάκι.

201302051357050.0381_TOMAS_PROTOPAPAS_MIRIELA_KOYRENTI_04022013.jpg

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει ο ηθοποιός στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του και να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολύ σοβαρούς τραυματισμούς. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ στην Κηφισιά Αττικής, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Μετά το τέλος της επέμβασης, μεταφέρθηκε στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης του ΚΑΤ, όπου παρέμεινε νοσηλευόμενος, για 66 ημέρες, μέχρι το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαΐου 2013, οπότε και έφυγε από τη ζωή. Μετά το θάνατο του, ο δεύτερος κύκλος της σειράς Οι Βασιλιάδες αφιερώθηκε στη μνήμη του.

Η συγκινητική εξομολόγηση του Ιωάννου: «Ήμουν ο πρώτος που έμαθε ότι σκοτώθηκε ο Τόμας Πρωτόπαππας»

4 χρόνια από τον θάνατο του Τόμας Πρωτόπαππα – «Ραγίζει καρδιές» το μήνυμα του φίλου του

Ζαν Μπατίστ: Η κουβέντα του Πρωτόπαπα που του άλλαξε τη ζωή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved