Λουκία Πιστιόλα: Έρχεται το τέλος της τηλεοπτικής της καριέρας; - Τα σχέδιά της μετά τις Ψυχοκόρες

NDPPHOTO 

Showbiz

Λουκία Πιστιόλα: Έρχεται το τέλος της τηλεοπτικής της καριέρας; - Τα σχέδιά της μετά τις Ψυχοκόρες

Η Λουκία Πιστιόλα παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και μίλησε για την επιτυχημένη σειρά «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1.

Τη Λουκία Πιστιόλα τη γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Εκείνες κι Εγώ» τη δεκαετία του ’90 και τη λατρέψαμε στον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Ψυχοκόρες». Ποια είναι τα μελλοντικά της σχέδια;

Ψυχοκόρες - Spoiler: To Twitter «πρόδωσε» το τραγικό φινάλε για μία από τις αδελφές

«Δεν έχω κάτι εναντίον της τηλεόρασης αλλά δεν τα πάω καλά με τον φακό. Όταν όμως με πλησίασε η τηλεοπτική παραγωγός Φρόσω Ράλλη για τις «Ψυχοκόρες», θυμήθηκα τις τηλεοπτικές δουλειές που έκανα με τη μητέρα της, την αξέχαστη Ελβίρα Ράλλη, και τον πατέρα της, Γιώργο, στο Studio ATA, με τους οποίους συνεργάστηκα αποκλειστικά, γιατί ήταν άρχοντες», δηλώνει η Λουκία Πιστιόλα.

1291_LOYKIA_PISTIOLA_MIRTO_ALIKAKI_GIANIS_SOFOLOGIS_7112023.jpg

NDPPHOTO

«Η Φρόσω μού μίλησε για τη σειρά με ενθουσιασμό και κατάλαβα τη ζέση της για να γίνουν οι «Ψυχοκόρες» σειρά στην τηλεόραση, σαν φόρος τιμής και σ’ όλες αυτές τις κοπέλες που κακοπάθησαν σε ξένα χέρια σε μια σκληρή εποχή. Μου μίλησα με πάθος για τις τέσσερις νέες πρωταγωνίστριες της σειράς, που δεν είναι σταρλετάκια με followers στο Instagram αλλά ταλαντούχες ηθοποιοί που πιστεύει σε αυτές. Η καθεμιά κοπέλα επιλέχθηκε με πολλή προσοχή για να υποδυθεί τον ρόλο της και ταίριαξαν υποδειγματικά», τονίζει η ηθοποιός.

1D8A9658.jpg

«Οι Ψυχοκόρες είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει μέχρι στιγμής στην ελληνική τηλεόραση και θα τελειώσω την τηλεοπτική μου καριέρα με αυτό», παραδέχεται η Λουκία Πιστιόλα.

Διαβάστε επίσης:

Ψυχοκόρες - Μαριάννα Κιμούλη για το τέλος της σειράς: «Υπάρχει μια κάποια δικαίωση»

Ψυχοκόρες: Η Μάγια βεβαιώνεται για τη σχέση Παύλου - Βασιλικής & βάζει μπροστά το σχέδιο εκδίκησης

Ψυχοκόρες: Η Βασιλική στην εξορία! Χάνει το μωρό της από τα βασανιστήρια

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved