«Λύγισε» η Λένα Δροσάκη: «Την περίοδο της κρίσης είχα 50 λεπτά του ευρώ στην τσέπη για μέρες»
Showbiz

«Λύγισε» η Λένα Δροσάκη: «Την περίοδο της κρίσης είχα 50 λεπτά του ευρώ στην τσέπη για μέρες»

Η Λένα Δροσάκη μίλησε στην εκπομπή «Δύο στις Δέκα» από καρδιάς και μάλιστα δεν συγκράτησε τα δάκρυά της όταν έφερε στο μυαλό της τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στο παρελθόν. 

Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη αλλά και στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Λένα Δροσάκη: Είδα ανθρώπους να φεύγουν από δίπλα μου και είδα και άλλους να εμφανίζονται

drosakiss.jpg

«Τα χρόνια μετά το millenium δεν ήταν τόσο ανέμελα όσο τα περιμέναμε» είπε αρχικά η Λένα Δροσάκη και συνέχισε: «Ήλπιζα ότι θα γίνω ηθοποιός, ότι όλα θα είναι πολύ όμορφα και θα έρθουν εύκολα. Όλα όμως έγιναν δύσκολα, ήρθε η κρίση, τα πάνω-κάτω. Τα πάντα κατέρρεαν γύρω μας».

Για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε, τόνισε: «Θυμάμαι να έχω 50 λεπτά του ευρώ στην τσέπη μου για μέρες. Ήμουν όμως πολύ τυχερή, γιατί είχα φίλους που μαζευόμασταν, έφερνε ο ένας μακαρόνια, ο άλλος το άλλο, τρώγαμε όλοι μαζί και υπήρχε ο ένας για τον άλλο. Υπήρχε ένα μοίρασμα, ήταν ό,τι πιο ευλογημένο έχω ζήσει».

Και συνέχισε λέγοντας: «Το βραβείο Μελίνα Μερκούρη ήρθε πάρα πολύ γρήγορα. Ήταν πολύ συγκινητικό και είχε ένα χρηματικό έπαθλο που με βοήθησε πάρα πολύ, να μείνω άλλη μία χρονιά στην Αθήνα, αλλά και καλλιτεχνικά, γιατί ακούστηκε το όνομά μου. Την καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη δεν τη φόρεσα ποτέ, ήταν κρυμμένη μέσα σε ένα βαζάκι με ελιές».

Δείτε το βίντεο με τη συγκίνηση της ηθοποιού on camera:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved