Ανοιξιάτικες βουτιές για Σαλαγκούδη – Κουμιανό
Showbiz

Ανοιξιάτικες βουτιές για Σαλαγκούδη – Κουμιανό

H δημοσιογράφος Ανθή Σαλαγκούδη και ο φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός είναι ερωτευμένοι και αχώριστοι.

Οι διακοπές του Πάσχα ήταν μια υπέροχη ευκαιρία για εκείνους να ταξιδέψουν στη Χαλκιδική, απ' όπου η Ανθή έχει πολλές αναμνήσεις. Εκεί, ως παιδί, έχει περάσει τα περισσότερα καλοκαίρια της καθώς η οικογένειά της διατηρεί εξοχικό, το οποίο πάντα επισκέπτεται με χαρά.

Ανθή Σαλαγκούδη - Κοσμάς Κουμιανός: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού

1716205823185-621207818-salagoudi-(1).jpg

Αρχικά έκαναν μια μικρή στάση στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τη Χαλκιδική. Είχαν μεγάλη ανάγκη για ξεκούραση και τόσο το ειδυλλιακό τοπίο όσο και οι καιρικές συνθήκες ήταν σύμμαχοί τους. Απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης με εξαιρετικό φαγητό, αλλά και συναντήσεις με φίλους και συγγενείς. Highlight του ταξιδιού τους ήταν μια βόλτα με σκάφος. Μάλιστα, παρά τα κρύα νερά, η Ανθή Σαλαγκούδη βούτηξε στην καταγάλανη θάλασσα, ενώ ο σύντροφός της την αποθανάτισε σε μοναδικά ενσταντανέ, που θα τους θυμίζουν για πάντα εκείνη την όμορφη ημέρα στο νησί Διάπορος.

Και οι δύο αγαπούν πολύ τα ταξίδια και πριν από λίγο καιρό επισκέφθηκαν μαζί τη Νέα Υόρκη. Ο φωτογράφος βρέθηκε στην Αμερική για επαγγελματικούς λόγους αφού συμμετείχε σε μια έκθεση, και μαζί του ταξίδεψε και η αγαπημένη του. Αυτή ήταν και η δεύτερη φορά που αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν φωτογραφίες οι οποίες αποτυπώνουν τον έρωτά τους.

salagoudi-(2).jpg

Εχουν μια σχέση που ολοένα και δυναμώνει. Και οι δύο φαίνεται ότι έχουν βρει τα πατήματά τους και μαζί απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές. Αν και στην αρχή απέφευγαν να μιλούν για την προσωπική τους ζωή ή να τροφοδοτούν τους λογαριασμούς τους στα social media με κοινές φωτογραφίες, το τελευταίο διάστημα αυτό φαίνεται ότι έχει αλλάξει. Αποκαλύπτουν χωρίς δεύτερες σκέψεις κοινά τους στιγμιότυπα και το χαίρονται.

Με γεμάτες μπαταρίες η Ανθή και ο Κοσμάς επέστρεψαν στην πολυάσχολη καθημερινότητά τους. Μαζί διανύουν μια υπέροχη περίοδο, ζουν την κάθε στιγμή και πλέον ανυπομονούν για το επόμενο ταξίδι τους.

Πηγή Real

Κοσμάς Κουμιανός: Ο σύντροφος της Ανθής Σαλαγκούδη παραδέχεται: Είμαι ερωτευμένος!

Ανθή Σαλαγκούδη – Κοσμάς Κουμιανός: Ερωτευμένοι στη Νέα Υόρκη - Οι κοινές φώτο

Ανθή Σαλαγκούδη: «Είχα δεχτεί πρόταση γάμου, αλλά ήταν πάνω στον ενθουσιασμό του έρωτα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved