Καινούργιου: Συναντήθηκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Ανήκει στο παρελθόν,έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο
Showbiz

Καινούργιου: Συναντήθηκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Ανήκει στο παρελθόν,έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο

H Κατερίνα Καινούργιου παρευρέθηκε σε εκδήλωση για βραβεία γαστρονομίας και εκεί ήταν και ο πρώην σύντροφός της και επιχειρηματίας, Φίλιππος Τσαγκρίδης.

Η εκπομπή, Πρωινό πρόβαλε βίντεο στο οποίο και οι δύο ήταν στην εν λόγω εκδήλωση και με αφορμή το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για τη συνάντησή της με τον πρώην σύντροφό της στην 7η απονομή των Bar Restaurant Awards, σχολίασε τη συνάντηση αυτή στον αέρα της εκπομπής, Super Κατερίνα.

kainourgiou.jpg

Η Κατερίνα ενημερώθηκε στον αέρα της εκπομπής της για το θέμα που παίζει ο Γιώργος Λιάγκας και είπε: «Με παίζει ο Λιάγκας; Ναι συναντήθηκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Αν συναντηθεί ο Λιάγκας με μία πρώην του πρέπει εγώ να τον παίξω, γιατί να τον παίξω; Θα μπορούσα να βάλω στον αέρα τον Λιάγκα να δω τι παίζει με εμένα… το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής έχει νόημα;»

Photo-by-PHILIPPOS-TSANGRIDES-PANAGOPOULOS-on-May-17-2024.-May-be-an-image-of-1-person-dinner-jacket-suit-and-the-Arno-River..jpg

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη διατηρεί καλές σχέσεις, μένουν κοντά, αλλά αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει οριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Καινούργιου: Δεν είναι ωραίο για τη Μπάρκα να ακούγεται ότι στη θέση της θα πάει η Μενεγάκη

Καινούργιου: «Στα 6 μου, ο μπαμπάς μου έπαθε αυτοκινητιστικό και έσπασε τη σπονδυλική του στήλη»

Λύγισε η Καινούργιου με την εξομολόγηση της Τσιμτσιλή για το θανατηφόρο τροχαίο του πατέρα της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved