Αλέξης Γεωργούλης: Ως δυσλεκτικός, είχα δεχτεί bullying στα σχολικά μου χρόνια
Showbiz

Αλέξης Γεωργούλης: Ως δυσλεκτικός, είχα δεχτεί bullying στα σχολικά μου χρόνια

Για την καταγγελία που έγινε πέρυσι σε βάρος του για κακοποίηση αλλά και για το αν έχει δεχτεί κατά τη διάρκεια της πορείας του παρενόχληση ή bullying, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αλέξης Γεωργούλης.

Σε ποια φάση βρίσκεται η υπόθεση;

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη, δεν είμαι κατηγορούμενος για καμία πράξη και δεν υπάρχει καμία εξέλιξη από πέρσι, οπότε μου γνωστοποιήθηκε η καταγγελία. Εγώ ο ίδιος έκανα αίτημα να επισπευσθεί η άρση της ασυλίας μου, να διαλευκανθεί η υπόθεση και να έρθει στο φως η αλήθεια.

Γεωργούλης: «Αν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί, η ψυχική μου ακεραιότητα θα ήταν δύσκολο να ανακάμψει»

georgoulis.jpg

Ένιωσες να σε έχουν εγκαταλείψει όλοι έπειτα από αυτό;

Οχι, ίσα-ίσα έλαβα μεγάλη στήριξη από ανθρώπους που μπορεί να μη γνώριζα και μέχρι τότε. Σε όλους αυτούς και σε όσους με στήριξαν δημόσια, φίλους, γνωστούς, συνεργάτες, θέλω μέσα από την καρδιά μου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το θάρρος που βρήκαν να πουν την άποψή τους, αψηφώντας τον κίνδυνο για ρητορικές μίσους. Μου έδωσαν μεγάλη δύναμη. Αν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί, η ψυχική μου ακεραιότητα θα ήταν δύσκολο να ανακάμψει.

georgoulis.webp



Έχεις δεχτεί ποτέ παρενόχληση ή bullying;

Όπως πολλοί άνθρωποι, έχω βιώσει περιόδους δύσκολες, που ένιωθα ότι ερχόμουν αντιμέτωπος με αδικία ή παρενόχληση. Είναι σημαντικό να μάθεις να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου και να αναζητάς υποστήριξη όταν τη χρειάζεσαι. Ως δυσλεκτικός, είχα δεχτεί bullying στα σχολικά μου χρόνια και αυτός είναι και ο λόγος που θεώρησα σωστό να δραστηριοποιηθώ για τα θέματα αυτά και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπου εντάξαμε και έναν «σπόρο» όχι μόνο για το κομμάτι των μαθησιακών δυσκολιών στα σχολικά χρόνια, αλλά και μετέπειτα στην αγορά εργασίας

Πηγή Secret

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν έχω σχέση με τις κατηγορίες, δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved