Δήμας: «Εικόνες και αναμνήσεις από τον φίλο μου, Βασίλη Καρρά»
Showbiz

Δήμας: «Εικόνες και αναμνήσεις από τον φίλο μου, Βασίλη Καρρά»

Το «Κεφάλαιο 4» είναι ο τίτλος του νέου άλμπουμ του Βασίλη Δήμα, που, απ’ ό,τι φαίνεται, θα μείνει ανοιχτό για πολύ καιρό στις καρδιές του κόσμου.

Κι αυτό γιατί το ένα τραγούδι μετά το άλλο ο κόσμος το αγαπάει και το αγκαλιάζει με θέρμη σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας. Το μοναδικό ζεϊμπέκικο του δίσκου είναι ένα τραγούδι που έγραψε και ερμήνευσε ο Βασίλης Δήμας ως φόρο τιμής στον σπουδαίο Βασίλη Καρρά, με τον οποίο τα τελευταία χρόνια ήταν φίλος και συνεργάτης, καθώς έγραψαν παρέα πολλά τραγούδια.

Συγκινεί το τραγούδι που αφιέρωσε ο Βασίλης Δήμας στη μνήμη του Βασίλη Καρρά

dimas-karras-(3).jpg

Τίτλος αυτού, «Μας λείπεις» και περιγράφει τη δική του εμπειρία από τη διαπροσωπική του σχέση με τον κορυφαίο τραγουδοποιό.

dimas-karras-(2).jpg

«Ο σπουδαίος Βασίλης Καρράς πάντα θα μας λείπει, αλλά και πάντα θα είναι εδώ μέσα από τα, αμέτρητα, διαχρονικά του τραγούδια. Είχα την τύχη και την ευλογία τα τελευταία χρόνια να είμαι φίλος του και συνεργάτης. Οι προσωπικές στιγμές που έζησα δίπλα σε αυτόν τον μεγάλο καλλιτέχνη, καθώς και η επικοινωνία που είχαμε γέννησαν το τραγούδι “Μας λείπεις”, το οποίο έγραψα μέσα σε λίγα λεπτά την ημέρα που έφυγε από τη ζωή, έχοντας μέσα μου συσσωρευμένες εικόνες και έντονες αναμνήσεις. Ένα τραγούδι αφιερωμένο στη μνήμη του ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω και τo έκανα επειδή έτσι ένιωσα. Αυθεντικά και ταπεινά», λέει στο «Secret» ο Βασίλης Δήμας.

Βασίλης Δήμας: Μας παρουσιάζει το ξεχωριστό «Κεφάλαιο 4» της δισκογραφικής του πορείας

Συγκλονίζει η αυτοβιογραφία του Βασίλη Καρρά: «Αγαπώ τη ζωή και θα παλέψω…» - Η μάχη με τον καρκίνο

Βασίλης Καρράς: Συγκλονίζει στην βιογραφία του - Ο καρκίνος, η αιμόπτυση & ο Γολγοθάς

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved