Άννα Μπεζάν – Δημήτρης Παππάς: Βόλτα με την κόρη τους!
Showbiz

Άννα Μπεζάν – Δημήτρης Παππάς: Βόλτα με την κόρη τους!

Σε υπέροχες οικογενειακές στιγμές απαθανατίστηκαν η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε παρέα με την κόρη τους στη Γλυφάδα. Οι τρεις τους αφού έκαναν τα ψώνια τους κι έπαιξαν με τη μικρή, απόλαυσαν τον περίπατό τους με τη μικρή να χαλαρώνει στο καρότσι της.

Χριστίνα Παππά-Άννα Μπεζάν: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις νύφης και πεθεράς στο catwalk

7343_ANA_MPEZAN_DIMITRIS_PAPAS_1342024.jpg

Τόσο η Άννα όσο και ο Δημήτρης έχουν μεγάλη αδυναμία τη μικρούλα, η οποία τους έχει πάρει τα μυαλά.

Δες φωτογραφίες στη gallery

Όταν έγινα μαμά κατάλαβα πως δεν είναι τόσο απλό να μεγαλώνεις παιδιά. Πως δεν είναι τόσο εύκολο να τα έχεις όλα οργανωμένα και τακτοποιημένα. Όταν έγινα μαμά κατάλαβα, πώς είναι να αγαπάς κάποιον πιο πολύ και από τον εαυτό σου. Να χαίρεσαι όταν χαίρεται το παιδί σου, να στεναχωριέσαι όταν είναι στεναχωρημένο, να πονάς πιο πολύ όταν πονάει και όμως να χαμογελάς.

anna-bezan.jpg

Όταν έγινα μαμά κατάλαβα, πόση δύναμη χρειάζεται για να μείνεις ψύχραιμη στα ατυχήματά τους ή στις ασθένειες τους. Όταν έγινα μαμά κατάλαβα, τα άγχη, τις αγωνίες μιας μαμάς για το σήμερα και το αύριο των παιδιών. Όταν έγινα μαμά κατάλαβα, πώς μπορείς να φουσκώσεις από περηφάνια, με τόσο απλά πράγματα που για άλλους είναι ανόητα .Όταν το παιδί σου σού χάρισε το πρώτο του χαμόγελο, όταν έσκασε το πρώτο του δόντι, όταν είπε την πρώτη του συλλαβή. Όταν έγινα μαμά κατάλαβα, πως το πιο ευχάριστο άκουσμα είναι το γέλιο του παιδιού σου. Όταν έγινα μαμά κατάλαβα, πώς μια συζήτηση ξεκινά από ένα θέμα και καταλήγει τις περισσότερες φορές στα παιδιά. Όταν έγινα μαμά κατάλαβα πολλά για το τι σημαίνει να είσαι μαμά. Όταν έγινα μαμά μόνο ένα πράγμα δεν κατάλαβα. Ποτέ, μα ποτέ, δεν κατάλαβα πώς κάποιος μπορεί να βλάψει σωματικά ή ψυχικά ένα παιδί…», έχει γράψει η τρυφερή μαμά σε ανάρτησή της

Άννα Μπεζάν για Χριστίνα Παππά: «Έχει τρομερό σουξέ στα πάρκα»

Άννα Μπεζάν: «Έχω αποφασίσει να αντιμετωπίζω το παρελθόν μου σαν νεκροταφείο»

Χριστίνα Παππά: «Είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που έχω ξεχάσει τον γιο μου και…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved