Παπακαλιάτης - Έδωσε συνέντευξη στο ABC για το Maestro & αποκάλυψε: «Θα κάνω αγγλόφωνη ταινία»
Showbiz

Παπακαλιάτης - Έδωσε συνέντευξη στο ABC για το Maestro & αποκάλυψε: «Θα κάνω αγγλόφωνη ταινία»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έδωσε συνέντευξη στο ABC και μίλησε για το Maestro που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο Netflix ενώ δεν έκρυψε τα επόμενα σχέδιά του που όπως είπε θα είναι αγγλόφωνη! 

«Αυτή τη στιγμή με αγχώνει πάρα πολύ γιατί βρισκόμαστε λίγο πριν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν» είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης και συνέχισε:

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η πρώτη του ανάρτηση μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του Maestro 2

maestro.jpg

«Αλλά νιώθω και περήφανος, χαρούμενος… έχουμε μία πολύ μεγάλη, καταπληκτική ομάδα και έχουμε δουλέψει όλοι πάρα πολύ σκληρά για αυτή τη σειρά. Είναι σαν το παιδί μου που τώρα το φέρνω εδώ και το συστήνω σε εσάς».

Σε ό,τι αφορά το σενάριο του Maestro και συνέχισε: «Επειδή είμαι συγγραφέας δεν μπορώ να παραβλέψω την πραγματικότητα γύρω μου. Όλα μου τα σενάρια και όλες μου οι ιστορίες θα πρέπει να σχετίζονται με πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας αυτή τη στιγμή. Πάντα είχα στο μυαλό μου το τέλος της ιστορίας και πάντα γνώριζα προς τα που θέλω να πάω, οπότε όταν το έγραφα ήθελα να του δώσω μία πιο διεθνή ματιά».

Και τόνισε: «Όσο περνάει ο καιρός πιστεύω πως η συγγραφή και η σκηνοθεσία είναι τα δύο πράγματα στα οποία αισθάνομαι πιο κοντά, πιο ελεύθερος, πιο ο εαυτός μου».

Καταλήγοντας, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε: «Όταν τελειώσει πλέον η παραγωγή του Maestro, το επόμενό μου project θα είναι πιθανότατα μια ταινία. Θα λάβει χώρα στην Ελλάδα, αλλά θα γυριστεί στην αγγλική γλώσσα».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved