«Το δέσανε σχοινί κορδόνι ότι τα έχω με την  Αλιμπέρτη, ότι χώρισε τον Γιάννη Πάριο για εμένα»
Showbiz

«Το δέσανε σχοινί κορδόνι ότι τα έχω με την Αλιμπέρτη, ότι χώρισε τον Γιάννη Πάριο για εμένα»

 Ο Γιώργος Δούκας ήταν αλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show και μίλησε για την πορεία του στο τραγούδι, την επιλογή του να είναι πλέον συγγραφέας και τη σχέση του με τη Σοφία Αλιμπέρτη.

Ο Γιώργος Δούκας μίλησε για την εποχή που τραγουδούσε στις πίστες και τα λάθη, που του κόστισαν την καριέρα του στο τραγούδι.

«Πάντα είχα την όρεξη να μάθω αλλά ήμουν και θρασύτατος, κάνω πάντα την αυτοκριτική μου. Δεν πίνω και δεν καπνίζω. Δούλευα στη νύχτα και όλοι με είχαν για μεγάλο ναρκομανή διότι έβγαινα στην πίστα και ήμουν μες στην ένταση» είπε.

doukas.jpg

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε το περιστατικό που μπήκε εμπόδιο στο ξεκίνημά του: «Το 1998 είμαι ο πρώτος πρωτοεμφανιζόμενος δισκογραφημένος που παίρνει μαγαζί στις πλάτες του, το Posidonio, ήμουν μόνος μου στην αφίσα. Αυτή η επιτυχία κράτησε 3 ημέρες. Είχαν τη φαεινή ιδέα να υποβιβάσουν το Posidonio, αντί να μπει πρώτο και να μπει η συνεργασία από κάτω είπαν φταίει ο Δούκας και ο επιχειρηματίας είπε δυστυχώς αυτό που έκανες με θίγει». Και πρόσθεσε: «Μου κόστισε καλλιτεχνικά, από την Α΄Εθνική έπεσα στα Τάρταρα».

Και μίλησε και για τη Σοφία Αλιμπέρτη: «Τα βρήκαμε με τον επιχειρηματία πολύ μετά, δεν δεχόταν να μου μιλήσει. Συνδυάστηκε τότε με το ότι μόλις είχε χωρίσει η Σοφία Αλιμπέρτη με τον Γιάννη Πάριο, η Σοφία έκανε μία δήλωση ότι “περνάω καλά με τον Δούκα”. Το δέσανε σχοινί κορδόνι ότι εγώ τα έχω με τη Σοφία, ότι χώρισε τον Γιάννη Πάριο για εμένα».

alimperti_parios.jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Και αποκάλυψε: «Με τη Σοφία Αλιμπέρτη δεν κάνουμε πια παρέα, άλλαξαν οι ζωές μας -Ήταν η πρώτη που πίστεψε σε μένα και μου είπε να γράψω»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved