VIDEO: Η Άννα Βίσση τραγουδά μαζί με το νικητή του «X-Factor»
Showbiz

VIDEO: Η Άννα Βίσση τραγουδά μαζί με το νικητή του «X-Factor»

Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν φανταζόταν ο Χάρης, ο νικητής του X-Factor ότι θα έφτανε στιγμή που θα τραγουδούσε με την Αννα Βίσση και μάλιστα στο κέντρο όπου τραγουδά η απόλυτη. Το πόσο απίστευτο του φαίνεται, το αποκάλυψε άλλωστε ο ίδιος.


Μετά το τέλος του live της Παρασκευής, ο νικητής του ριάλιτι τραγουδιού βρέθηκε στο Αθηνών Αρένα, μαζί με τον Αλέξανδρο, που ήλθε δεύτερος στο παιχνίδι, τους υπεύθυνους του παιχνιδιού, αλλά και τους γονείς του.


Μόλις τον είδε η Αννα Βίσση, τον ανέβασε στην σκηνή για να τραγουδήσουν μαζί, ενθουσιασμένη που το επιτελείο του x- factor βρισκόταν στο κέντρο και εξαιτίας του ότι ο νικητής είναι και συμπατριώτης της.

Τι του ζήτησε λοιπόν μόλις ανέβηκε στην σκηνή; Να πούν ένα κυπριακό τραγούδι! «Δώσε μαέστρο το κυπριακό να γίνει εδώ μέσα της π*****ας!» , είπε η Βίσση, ξεσηκώνοντας τον κόσμο.

Μόλις τελείωσαν οι δυο τους το κομμάτι, η Αννα είπε στον Χάρη: «Πώς νιώθεις;» «Σούπερ» της είπε εκείνος. «Τι σούπερ έχεις να κάνεις από εδώ και πέρα; Εκτός από σούπερ συναυλίες και σούπερ πράγματα στον καλλιτεχνικό χώρο;»

Εκείνος, αμήχανος ψέλλισε: «Θα τραγουδάω»

«Πές μου ένα ρεφρέν που γουστάρεις πολύ, έτσι εδώ πέρα ακαπέλα…», συνέχισε εκείνη αφού της έδωσε την πάσα και ο Χάρης, με περίσσιο είναι η αλήθεια θάρρος δεν δίστασε ούτε στο ελάχιστο και άρχισε να τραγουδάει το κομμάτι «Ain’t no sunshine», το οποίο θεωρείται όχι απλά δύσκολο, πολύ δύσκολο κομμάτι. Η ορχήστρα τον ακολούθησε, ενώ η Αννα Βίσση χόρευε στους ρυθμούς του κομματιού που ερμήνευε ο Χάρης.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή 10-1 μαζί ο Χάρης, δεν αγχώθηκε καθόλου, γιατί όλα έγιναν τόσο ξαφνικά που μάλλον δεν πρόλαβε να νιώσει κάτι τέτοιο… Δείτε το απόσπασμα. Πηγή: star








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved