Birthday time: H αποχή της Ειρήνης Μερκούρη, ο μπαμπάς Γιώργος Παπαδόπουλος & η ασυμβίβαστη Μόνικα
Showbiz

Birthday time: H αποχή της Ειρήνης Μερκούρη, ο μπαμπάς Γιώργος Παπαδόπουλος & η ασυμβίβαστη Μόνικα

Μεγάλη ημέρα για την την ελληνική showbiz καθώς σήμερα έχουν γενέθλια όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία από τα μεγάλα ονόματά της!

Η Ειρήνη Μερκούρη, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Μόνικα έχουν στις 26 Μαΐου γενέθλια, αλλά πάντα τα γιορτάζουν με ξεχωριστούς και ιδιαίτερους τρόπους.

Ειρήνη Μερκούρη: «Κατάλληλη Στιγμή»: Η δισκογραφική της επιστροφή είναι γεγονός

Ειρήνη Μερκούρη

Εν μία νυκτί η Ειρήνη Μερκούρη αποφάσισε να αφήσει τις πίστες και να ξεκινήσει μια νέα ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

4843_IRINI_MERKOYRI_4122022.jpg

NDPPHOTO

Πίσω από αυτήν της την απόφαση ωστόσο λέγεται πως κρύβεται ένας άντρας. Ένας άντρας που από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε κοντά της την έκανε να αναθεωρήσει όλα όσα είχε δεδομένα, κάνοντας την να ακολουθήσει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.

4833_IRINI_MERKOYRI_GIANIS_KOYTSOPOYLOS_4122022.jpg

NDPPHOTO

Στο πρόσωπο του Γιάννη Κουτσόπουλου βρήκε το άλλο της μισό, γι' αυτό και παντρεύτηκαν το 2016, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Για εκείνη πλέον η οικογένεια της αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα της, συνειδητοποιώντας πως ούτε τα τραγούδια, ούτε οι πίστες την κάνουν να αισθάνεται πλήρης.

2595_GIANIS_KOYTSOPOYLOS_IRINI_MERKOYRI_992022.jpg

NDPPHOTO

Παρόλα αυτά, τα τελευταία χρόνια η Ειρήνη Μερκούρη συμμετείχε στο Just the 2 of Us, ενώ η δισκογραφική της επιστροφή είναι γεγονός, με το «Κατάλληλη Στιγμή».

Γιώργος Παπαδόπουλος

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος γιορτάζει τα γενέθλιά του, γίνεται 39 κι έχει στο πλευρό του την οικογένειά του!

1895_GALATIA_VASILIADI_GIORGOS_PAPADOPOULOS_19042024.jpg

Στο παρελθόν έχει μιλήσει για τις ισορροπίες ενός ζευγαριού μετά τη γέννηση ενός παιδιού, χαρακτηρίζοντάς τες δύσκολες, ενώ έχει αποκαλύψει πως εκείνος και η σύντροφός του θέλουν να κάνουν και τρίτο παιδί.

20240418215613_6Z3A1605.jpg

NDPPHOTO

NDP Photo Agency

«Ζηλεύω πολύ και το δείχνω, ο Γιώργος δεν δείχνει τη ζήλια του. Θα παντρευτούμε, αρκεί πρώτα να χάσω κάποια κιλά. Στα επόμενα δύο χρόνια θα γίνει ο γάμος», είχε δηλώσει η Γαλάτεια Βασιλειάδη.

Μόνικα

Τα γενέθλιά της σήμερα έχει και η Μόνικα και γίνεται 39!

Τι οδήγησε αλήθεια τη γνωστή τραγουδίστρια και τραγουδοποιό στη δημιουργία οικογένειας; Ένιωθε άραγε χορτάτη έχοντας γνωρίσει μεγάλη επιτυχία από νεαρή ηλικία;

monika.jpg

NDPPHOTO

«Γενικά στη μουσική ακολούθησα αργά βήματα, μου πήρε καιρό να γίνει η ζύμωση στη μουσική μου πορεία, έχτισα ωστόσο στέρεα θεμέλια. Έβλεπα όμως ότι ήταν σημαντικό για εμένα να μπορώ να αντλώ ικανοποίηση από τη ζωή την ίδια, ίσως από μια ωριμότητα που την ένιωθα έμφυτη έβλεπα ότι η αναγνωρισιμότητα δεν με γέμιζε, τη θεωρούσα ανέκαθεν λίγο υπερεκτιμημένη, δεν με ενδιέφερε πολύ.

Ήρθαν οι καλές πωλήσεις και οι μεγάλες συναυλίες και παράλληλα προστάτευα τον εαυτό μου και την ιδιωτικότητά μου. Πάντα ένιωθα μέσα μου ότι ήθελα να κάνω οικογένεια. Όσο μεγάλωνα έβλεπα πόση αξία είχε το μοίρασμα - όχι μόνο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Δεν ήταν αυτοσκοπός πάντως η απόκτηση παιδιών, είχα αποφασίσει ότι θα προχωρούσα σε κάτι τέτοιο μόνο αν προέκυπτε από μια αγάπη. Γνώρισα τον σύζυγό μου, τον Σταύρο, και είπα από την πρώτη μέρα ότι αυτός είναι ο άνθρωπός μου κι εκείνος το ίδιο. Μου λένε μερικές φορές “α, τα βρήκες εύκολα”, όμως η ψυχή μου το ξέρει.

201506101348070.2795_MONIKA_962015.jpg

NDPPHOTO

Θέλει να κάνεις πρώτα πολλή δουλειά μέσα σου για να μπορείς να δεις αυτό που σου δίνεται και να μη φοβηθείς, να μην αμφιβάλλεις, να έχεις θάρρος. Θεωρητικά, τη στιγμή που η καριέρα μου στην Αμερική άρχισε να ανεβαίνει, είχα μόλις τελειώσει ένα πολύ επιτυχημένο tour στις ΗΠΑ, παντρεύομαι, μένω έγκυος και γυρίζω στην Ελλάδα. Δεν το μετανιώνω φυσικά ούτε στιγμή», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο BHMAgazino.

Διαβάστε επίσης:

Γαλάτεια Βασιλειάδη για τον Γιώργο Παπαδόπουλο: «Τον έπαιρνα τηλέφωνο για να δω ότι ξάπλωσε»

J2US: Όσα θες να ξέρεις για την σύζυγο του Παπαδόπουλου, Γαλάτεια Βασιλειάδη - Η ηλικία & η καταγωγή

Μόνικα: «Ήρθαν εύκολα τα πράγματα, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν δυσκολεύομαι, δεν πονάω»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved