Βίκυ Βολιώτη: «Είχα πει ότι "χωρίς την Άννα δεν γυρίζω από την Αιθιοπία"»
Showbiz

Βίκυ Βολιώτη: «Είχα πει ότι "χωρίς την Άννα δεν γυρίζω από την Αιθιοπία"»

 Η Βίκυ Βολιώτη μίλησε στην εκπομπή, Happy Day για τον θάνατο του πατέρας της, τον γάμο της αλλά και την υιοθεσία της κόρης της, Άννας.

Αρχικά είπε: «Ήμουν ένα παιδί πολύ ζωηρό, δεν φοβόμουν. Άλλαξα αρκετά με την αρρώστια και τον θάνατο του πατέρα μου. Πιο σημαδιακά ήταν τα χρόνια της αρρώστιας του πατέρα μου, τα δύο χρόνια που προηγήθηκαν, που αυτά κάπως με άλλαξαν, με έκαναν πιο εσωστρεφή, έχασα τη δυναμικότητά μου. Σίγουρα ενηλικιώθηκα πρόωρα. Με έφερε αντιμέτωπη με πράγματα που ένα παιδί δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί. Ο πυρήνας μετά ήταν η μητέρα μου κι εγώ και μπερδεύονταν οι ρόλοι».

Βίκυ Βολιώτη: «Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό με τον σύζυγό μου»

jpg-(5).jpg

Και πρόσθεσε: «Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου εκτός θεάτρου. Τώρα που γνώρισα τη χαρά του πανεπιστημίου, είμαι τριτοετής. Του χρόνου τελειώνω. Δεν πάω σε φοιτητικές εκδηλώσεις και πάρτι, όμως πηγαίνω στις παραδώσεις, τσαντίζομαι όταν δεν παίρνω καλούς βαθμούς».

Δανάη Μπάρκα: Πώς αντέδρασε ο Μπέζος όταν είδε όλη την παρέα να χορεύει το Zari στο Πήλιο;

jpg-(3).jpg

Και συνέχισε λέγοντας:«Ο γάμος προέκυψε επειδή θέλαμε να υιοθετήσουμε την Άννα και τότε ήταν απαραίτητη προϋπόθεση. Δεν επιτρέπονταν ακόμα οι μονογονεΐκές οικογένειες. Ο Σίμος έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο, γιατί ήθελε παιδί και το συζητούσαμε. Με έκανε να αισθανθώ ότι μαζί του θα είναι κάτι που θα είναι εύκολο. Η διαδικασία ήταν μια πολύ μεγάλη και γεμάτη περίοδος, γεμάτη έντονα συναισθήματα, τη θυμάμαι με πολύ αγάπη και επειδή είχε την ευτυχή κατάληξη. Όταν την πήρα αγκαλιά, για εμένα ήταν αδιαπραγμάτευτο, για εμένα ήταν η κόρη μου, ήταν το παιδί μου και δεν υπήρχε περίπτωση αυτό να αλλάξει. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάει καλά. Ήμουν αποφασισμένη, θα έμενα εκεί. Όταν πήγα στην Αιθιοπία για τις τελικές διαδικασίες ήμουν έτοιμη και το είχα πει στους δικούς μου ανθρώπους ότι χωρίς την Άννα δεν γυρίζω».

jpg-(4).jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Happy Day

Βίκυ Βολιώτη: Η κόρη μου είναι καλή μαθήτρια, επιμελής αλλά όχι τρελό σπασικλάκι

Βίκυ Βολιώτη: Ανέβασε σπάνια φωτό της 9χρονης κόρης της - Η ιδιαίτερη περιποίηση στο κομμωτήριο!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved