Τανιμανίδης - Μπόμπα: Λευκό & μίνιμαλ το σπίτι τους - Τα νέα βίντεο μετά το makeover!
Showbiz

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Λευκό & μίνιμαλ το σπίτι τους - Τα νέα βίντεο μετά το makeover!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έχουν δημιουργήσει μία νέα καθημερινότητα στο ανακαινισμένο τους σπίτι και μοιράζονται μαζί μας κάθε γωνιά του!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, μπορεί να περίμεναν αρκετό καιρό να φτιαχτεί το σπίτι τους, όμως το αποτέλεσμα τους δικαίωσε.

Καλλιτεχνικό εργαστήρι έγινε το δωμάτιο της Αριάνας και της Φιλίππας Τανιμανίδη

Το ζευγάρι ανακαίνισε το σπίτι που ζουν πλέον με τις δίδυμες κόρες τους και είναι όλα καινούργια και επιλεγμένα ένα προς ένα.

Η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία είναι πολύ ενεργή στα social media, έχει μοιραστεί ήδη κάποια στιγμιότυπα μαζί μας, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενώ πρόσφατα μας έδειξε και μερικά πλάνα από την κουζίνα τους.

Η νέα τους κουζίνα, είναι λευκή, μίνιμαλ και αρκετά μεγάλη. Υπάρχουν πολλά ράφια και ντουλάπια από το ταβάνι μέχρι και το πάτωμα, εντοιχισμένος φούρνος με τις εστίες να βρίσκονται στο κέντρο του δωματίου και ένα εντυπωσιακό φωτιστικό κρεμασμένο από το ταβάνι.

Έχουν επιλέξει επίσης λευκές κουρτίνες που επιτρέπουν στο φυσικό φως να μπαίνει στο χώρο, ενώ η μεγάλη μπαλκονόπορτα οδηγεί στον κήπο.

Στο ίδιο ύφος κινείται και ο κεντρικός χώρος του σπιτιού, καθώς πρόκειται για ένα αρκετά μεγάλο σαλόνι με ξύλινα δάπεδα και ελάχιστα διακοσμητικά, το οποίο έχει άπλετο χώρο ώστε να παίζουν οι δίδυμες κόρες τους.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη μοιράστηκε με τους χρήστες που την ακολουθούν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το μπάνιο της το οποίο είναι... ονειρικό!

Συγκεκριμένα, όπως μπορείς να δεις και από την παρακάτω φωτογραφία, στο νέο μπάνιο της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη το λευκό μάρμαρο υπερισχύει παντού, ενώ βλέπουμε και τη λευκή μπανιέρα στο κέντρο του δωματίου.

mpompa.jpg

Διαβάστε επίσης:

Η επική αντίδραση του Τανιμανίδη στη νέα εμφάνιση της Μπόμπα: «Πού πάει η sexy mama;»

Μπόμπα: Έφτιαξε το «πιο υγιεινό cheesecake του πλανήτη Γη» και έδωσε τη συνταγή

Μπόμπα – Τανιμανίδης: Ο τεράστιος και καταπράσινος κήπος τους είναι… αριστούργημα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved