Χαμόγελα ευτυχίας για την οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Το 1ο τους ταξίδι στην Disneyland!

Instagram / giannis_an34

Showbiz

Χαμόγελα ευτυχίας για την οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Το 1ο τους ταξίδι στην Disneyland!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επισκέφτηκε μαζί με την οικογένειά του για πρώτη φορά τη Disneyland κι αν κρίνουμε από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε μαζί μας, το ταξίδι τους ήταν... ονειρικό!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αγαπημένη του Mariah Riddlesprigger πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έχουν δημιουργήσει την οικογένεια που ονειρευόντουσαν.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Πύλο το καλοκαίρι - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια

Το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά του επισκέφτηκαν για πρώτη φορά τη Disneyland και όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στα παρακάτω στιγμιότυπα, τα οποία μοιράστηκε ο MVP στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο ολόκληρης της οικογένειας.

Photo-by-Giannis-Ugo-Antetokounmpo-on-May-17-2024.-May-be-an-image-of-4-people-costume-and-Minnie-Mouse..jpg

Instagram / giannis_an34

Σε παλαιότερη ανάρτηση η Mariah είχε μοιραστεί τις σκέψεις της για τις αλλαγές που είδε στο σώμα της από τότε που έγινε μητέρα:

«Σκεφτόμουν εδώ και πολύ καιρό να κάνω αυτή την ανάρτηση. Για την ακρίβεια δύο μήνες. Την 1η Φεβρουαρίου έθεσα τον στόχο να χάσω 12 κιλά μέχρι το τέλος της σεζόν του Γιάννη. Αφοσιώθηκα σε αυτόν τον στόχο. Γυμναζόμουν 5-6 ημέρες την εβδομάδα, ακολούθησα μια υγιεινή διατροφή και έπινα αποκλειστικά νερό, αλλά το νούμερο στη ζυγαριά δεν κουνιόταν! Απογοητεύτηκα, δεν καταλάβαινα τι έκανα λάθος και ντράπηκα γιατί κάτι που ήταν τόσο εύκολο για μένα στο παρελθόν, τώρα, μου φαινόταν αδύνατο.

Γύρω στα μέσα Μαΐου, όμως, άρχισα να βλέπω τις διαφορές στον καθρέφτη. Οι φίλοι και η οικογένειά μου σχολίαζαν ότι έδειχνα καλά. Αισθανόμουν υπέροχα, σωματικά, αλλά ο αριθμός στη ζυγαριά δεν άλλαζε! Ένιωθα ότι ήθελα να τα παρατήσω, αλλά ο καθρέφτης μού έλεγε πως η ζυγαριά έδειχνε ψέματα. Το σώμα μου μου έλεγε να συνεχίσω.

Mariah Riddlesprigger

Instagram / giannis_an34

Συνειδητοποίησα ότι η ζυγαριά δεν είναι το παν, ειδικά αν μπορώ να δω και να νιώσω τα αποτελέσματα. Μαθαίνω να αγαπώ αυτό το νέο σώμα και μπορεί να μην πέτυχα τον στόχο μου στη ζυγαριά, αλλά πέτυχα τους μικρότερους στόχους μου και γίνομαι η υγιής γυναίκα που είχα βάλει στόχο να γίνω.

Δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς τόσο πολλούς ανθρώπους να με βοηθούν, οπότε σε όλους εσάς θα ήθελα να πω ευχαριστώ και είμαι για πάντα ευγνώμων. Μπορεί να μην νιώθω ακόμα ικανοποιημένη με το νέο μου σώμα, αλλά μαθαίνω να το αγαπώ και να το φροντίζω κάθε μέρα! Αν είστε σαν εμένα και δεν βλέπετε τα αποτελέσματα που θέλετε, ΜΗΝ τα παρατάτε, το σώμα σας είναι όμορφο και μαγικό! Ευχαριστώ κάθε άνθρωπο που με βοήθησε να αγκαλιάσω και να ερωτευτώ το “σώμα της μαμάς”».

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες της οικογένειας από τη Disneyland:

Διαβάστε επίσης

25η Μαρτίου: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τσολιάς και σημαιοφόρος - Σπάνιες φωτογραφίες

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γιόρτασε το Halloween - Η φώτο με την μπέμπα του ντυμένη αραχνούλα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ένα σοκ το πάθαμε με την τιμή της χωριάτικης στην ελληνική ταβέρνα που άνοιξε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved