Σαν σήμερα έγιναν γάμοι! Μουζουράκης, Πρέλεβιτς και Συρίγος γιορτάζουν την επέτειό τους!
Showbiz

Σαν σήμερα έγιναν γάμοι! Μουζουράκης, Πρέλεβιτς και Συρίγος γιορτάζουν την επέτειό τους!

Την πρώτη επέτειο του γάμου τους γιορτάζουν σήμερα (27-05) ο Πάνος Μουζουράκης με τη Μαριλού Κόζαρη, η Άννα Πρέλεβιτς με τον Νικήτα Νομικό και ο Πέτρος Συρίγος με τη Ρένα Θωμά.

Τα τρία ζευγάρια σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο επισφράγισαν τον έρωτά τους!

Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη

mouzou-gamos-(1).jpg

O γάμος του ζευγαριού έγινε στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα σε μία μοναδική τοποθεσία παρουσία 500 και πλέον καλεσμένων αλλά και πέντε κουμπάρων. Η νύφη κατέφθασε στην εκκλησία με ένα αυτοκίνητο αντίκα και ο Πάνος Μουζουράκης έτρεξε στην πόρτα για να την υποδεχθεί και να την οδηγήσει στο σημείο όπου θα γινόταν το μυστήριο, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας. Τα ευχάριστα νέα για το γάμο τους ήρθαν αφού έγινε γνωστό ότι η Μαριλού Κόζαρη ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Τόσο ο Πάνος Μουζουράκης όσο και η αγαπημένη του φρόντισαν να μην πουν ούτε... κιχ στα media για τις ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή τους αλλά αφοσιώθηκαν στην προετοιμασία του γάμου τους που αποφάσισαν να γίνει στην Αίγινα μαζί με το πάρτι για να το γιορτάσουν σε ένα ιστορικό κτήμα μαζί με τους φίλους τους. Μάλιστα το ζευγάρι είχε πέντε κουμπάρους και είχε αποφασίσει να το γλεντήσει μέχρι το πρωί.

Άννα Πρέλεβιτς – Νικήτας Νομικός

gamos-prelevits-nomikou-(42).jpg

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν την ίδια μέρα η Άννα Πρέλεβιτς με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νικήτα Νομικό. O γάμος τους έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι και από νωρίς ο Νικήτας Νομικός, έχοντας στο πλευρό του τους γονείς του Νίκο και Ούρσουλα Νομικού αλλά και την πανέμορφη αδελφή του, τη Δούκισσα Νομικού η οποία ήταν και κουμπάρα, περίμενε τη νύφη. Αμέσως μετά το μυστήριο οι καλεσμένοι βρέθηκαν στο κτήμα για τη δεξίωση, με το ζευγάρι να κάνει την εμφάνισή του λίγη ώρα αφότου είχαν όλοι τακτοποιηθεί στις θέσεις τους.
Και τότε δόθηκε το σήμα για να ξεκινήσει το γλέντι που κράτησε αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ο Διονύσης Σχοινάς ο οποίος «έντυσε» με τα τραγούδια του και τις επιτυχίες του την τόσο όμορφη στιγμή του ζευγαριού.

Πέτρος Συρίγος – Ρένα Θωμά

gamos-petrou-sirigou-(2).jpg

Σε ένα υπέροχο σκηνικό, στο Καπανδρίτι έκαναν τον γάμο τους και βάφτισαν την κόρη τους ο γνωστός σεφ Πέτρος Συρίγος και η γυναίκα της ζωής του Ρένα Θωμά στις 27-05 πριν ένα χρόνο. Το ζευγάρι είχε ετοιμάσει καιρό πριν το διπλό μυστήριο που φιλοξενήθηκε στο γραφικό εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στο Καπανδρίτι. Οι δύο ερωτευμένοι ήθελαν να μοιραστούν αυτή την τόσο όμορφη στιγμή τους μόνο με τους δικούς τους ανθρώπους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Το ζευγάρι κατέφθασε στην εκκλησία με τη μικρή του κόρη που ήταν και παρανυφάκι και φυσικά ο ευτυχισμένος γαμπρός είχε στο πλευρό του και τις δύο γυναίκες της ζωής του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved