Πολυδερόπουλος για τον θάνατο του αδελφού του: «Είπα ''Θεέ μου, μην μου δώσεις αυτά που αντέχω''»
Showbiz

Πολυδερόπουλος για τον θάνατο του αδελφού του: «Είπα ''Θεέ μου, μην μου δώσεις αυτά που αντέχω''»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και μίλησε στο After Dark για τη ζωή του και κυρίως για την πρόσφατη απώλεια του μικρότερου αδελφού του. 

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στην απομάκρυνσή του από τη θεατρική παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας» το ίδιο διάστημα που εκείνος θρηνούσε για τον θάνατο του αδελφού του που έχασε ξαφνικά από καρδιακή ανακοπή:

Ξέσπασε ο Πολυδερόπουλος: Δεν σεβάστηκαν αυτό που περνούσα,έχασα τον αδελφό μου,δεν έχασα χρυσόψαρο

polideropoulos.jpg

«Ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι. Είχαμε συζητήσει ότι θα είμαι στην παράσταση, είχα δεχτεί ένα τηλέφωνο από τον σκηνοθέτη και τον παραγωγό και μου είπαν ότι θα είμαι στην παράσταση. Γνωρίζαμε όλοι θα είμαστε την επόμενη χρονιά. Δεν υπήρχε κάποιο θέμα μέχρι τότε. Πέντε μέρες μετά προέκυψε ένα τηλέφωνο που μου ανακοινώθηκα ότι δεν τα είμαι».

Ο ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Νομίζω ότι ήταν ένας λάθος χειρισμός. Όσες ανακοινώσεις και αν έκαναν μετά ήταν λίγο δυσλειτουργικά, δεν θα μπορούσε να σώσει την κατάσταση... Ήταν ένας λάθος χειρισμός. Είμαι σίγουρος ότι αν τους δινόταν η ευκαιρία δεν θα έκαναν ξανά το ίδιο λάθος».

Και κατέληξε λέγοντας: «Με τους δύο συντελεστές δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ των ποτών. Είναι βαριά λέξη αλλά είμαι σίγουρος για αυτά που λέω. Κάποια πράγματα θίγουν τον εαυτό σου, την οικογένειά σου».

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είπε επίσης: «Δεν σεβάστηκαν αυτό που περνούσα, έχασα τον αδελφό μου δεν έχασα χρυσόψαρο. Είναι κάτι πολύ βαρύ. Η στιγμή ήταν λάθος. Δεν μπορείς αυτή τη στιγμή κάποιος συνάδελφος να έρθει να πει ότι δεν ταιριάζουμε καλλιτεχνικά... Άστο να περάσει, να φτάσουμε στο καλοκαίρι, να το συζητήσουμε. Οι αποφάσεις αυτές μου φέρνουν στο μυαλό έπαρση, αλαζονεία. Τη συγκεκριμένη στιγμή έπρεπε να δείξεις ανθρωπιά. Εδώ ζυγίζονται οι άνθρωποι».

Τα συγκλονιστικά λόγια για τον αδελφό του

Αναφερόμενος στην οικογενειακή τραγωδία που βίωσε καθώς έφυγε από τη ζωή ο μικρότερος αδελφός του, ο Νίκος Πολυδερόπουλος εξομολογήθηκε: «Οι άνθρωποι είναι πάρα πολύ δυνατοί, να ευχηθούμε να μην μας δώσει η ζωή αυτά που αντέχουμε, γιατί αντέχουμε πάρα πολλά. Από τη στιγμή που αντέχουμε τον θάνατο ενός δικού μας ανθρώπου αντέχουμε πάρα πολλά. Για αυτό αυτό που εύχομαι και λέω είναι “Θεέ μου, μην μου δώσεις, δεν το χρειάζομαι… Αυτές οι στιγμές είναι πολύ περίεργες... Ο αιφνίδιος θάνατος είναι πολύ περίεργος, στα καλά καθούμενα να χάσεις κάποιον άνθρωπο που αγαπάς και πόσο μάλλον, όταν είναι ο μικρότερος».

Και συνέχισε θέλοντας να μοιραστεί κάποιες σκέψεις του: «Έρχεται η στιγμή που λες ότι είμαστε μικροί. Εμένα το μότο μου είναι “θα το φτιάξουμε”. Εκεί συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να το φτιάξω και εκεί αναγνωρίζεις ότι είσαι πάρα πολύ μικρός. Δεν είμαστε τίποτα... Από εμένα κρατήθηκα, από τον εαυτό μου. Είμαι ο πιο μεγάλος, έφυγα μικρός από την οικογένεια με πολλή αγάπη, σεβασμό και ντομπροσύνη, να έχω μπέσα».

Τέλος, σε ό,τι αφορά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά Σαν ψέμα στο πλευρό της Κατερίνας Γερονικολού, ο Νίκος Πολυδερόπουλος είπε: «Όταν διάβασα το σενάριο ενθουσιάστηκα. Μ' άρεσε, γιατί είναι μία σειρά που λείπει τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση. Βάρυνε λίγο το θέμα των σειρών και ήταν κάτι ανάλαφρο, ήταν να κάνω τον μπαμπά και αυτό ήταν ένα κίνητρο. Μ' άρεσαν τα παιδιά».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved