Σοφία Βόσσου για Σάττι: «Να κάνω διαδήλωση με χασμουρητά; Το θεωρώ απρεπές»

NDPPHOTO 

Showbiz

Σοφία Βόσσου για Σάττι: «Να κάνω διαδήλωση με χασμουρητά; Το θεωρώ απρεπές»

Η Σοφία Βόσσου παραχώρησε πρόσφατα μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη... Μαρίνα Σάττι και τα χασμουρητά της. 

Συγκεκριμένα, η Σοφία Βόσσου στη συνέντευξή της στο ένθετο Secret μίλησε για όλους και για όλα! Αναφέρθηκε στην Eurovision 2024, στη Μαρίνα Σάττι και στη στάση που κράτησε απέναντι στο Ισραήλ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Ρόκκος για Σάττι: Λάτρεψα την αντίδραση και το χασμουρητό της στη Eurovision

vossou.jpg

Πώς σας φάνηκε η Eurovision;

Από την αρχή δήλωσα ότι μου άρεσε το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι. Ήμουν φαν. Από τα υπόλοιπα τραγούδια των άλλων χωρών ξεχώρισα αυτό της Γαλλίας. Ο διαγωνισμός της Eurovision ήταν στο ίδιο μοτίβο, όπως τον ξέρουμε τόσα χρόνια.

satti-2-1-800x527.jpg

Έγινε μεγάλο θέμα με το χασμουρητό της Σάττι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της τραγουδίστριας του Ισραήλ. Πώς το κρίνετε εσείς;

Διαφωνώ με τη στάση της Μαρίνας Σάττι, εννοώ το χασμουρητό, ενώ είμαι θετική προς το πρόσωπό της. Όταν διαφωνείς με κάτι, δεν πηγαίνεις. Αν εγώ ήταν να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Eurovision και διαφωνούσα με τη συμμετοχή του Ισραήλ, δεν θα πήγαινα εξαρχής.

Να κάνω, τάχα μου, διαδήλωση με χασμουρητά το θεωρώ, αν μη τι άλλο, απρεπές. Εγώ ήμουν η πρώτη που στήριξα τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι όταν ανακοινώθηκε η συμμετοχή. Επειδή όμως εκπροσωπούσε μια χώρα, η κίνηση αυτή δεν ταίριαζε.

Διαβάστε επίσης:

Εξηγήσεις για τις γκριμάτσες της Σάττι στη Συν/ξη Τύπου του Ισραήλ: «Δεν είχε σκοπό να προσβάλλει»

Σάττι: Απαντά με βίντεο για τις γκριμάτσες της στη Συν/ξη Τύπου του Ισραήλ: «Δεν ήθελα να προσβάλλω»

Γερμανού για τις γκριμάτσες της Σάττι:«Κι εμείς ήμασταν κουρασμένοι το 2005 αλλά δε χασμουριόμασταν»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved