Συγκινεί η Τσαμπάζη για την απώλεια του Νικολαΐδη: «Αποφάσισα να είμαι δυνατή για τα παιδιά μου»
Showbiz

Συγκινεί η Τσαμπάζη για την απώλεια του Νικολαΐδη: «Αποφάσισα να είμαι δυνατή για τα παιδιά μου»

Για ακόμα μία φορά η Δώρα Τσαμπάζη που έχασε τον σύζυγό της, τον Ολυμπιονίκη του τάε κβο ντο, Αλέξανδρο Νικολαΐδη από μια σπάνια μορφή καρκίνου, μίλησε για τη δύναμη που βρήκε για να καταφέρει να συνεχίσει, μαζί με τα παιδιά τους. 

Η γνωστή αθλητικογράφος, μίλησε για τη γνωριμία τους αλλά και για τη δύσκολη περίοδο της ασθένειας του αξέχαστου ολυμπιονίκη στου οποίου το πλευρό στάθηκε μέχρι την τελευταία του πνοή...

«Λύγισαν» Μαγγίρα-Μακαλιάς όταν η Δώρα Τσαμπάζη αποκάλυψε τα τελευταία λόγια της με τον Νικολαΐδη

Πώς γνωριστήκατε με τον σύζυγό σας;

Γνωριστήκαμε στη Θεσσαλονίκη. Εγώ εργαζόμουν ως αθλητικογράφος, αυτός ήταν γνωστός αθλητής και κάποια στιγμή γνωριστήκαμε μέσω ενός κοινού μας γνωστού.

Συγγνώμη που σας φέρνω σε άβολη θέση. Θα θέλαμε να μας μιλήσετε για εκείνες τις στιγμές που συνειδητοποιήσατε ότι θα τον χάσετε…

Σε τέτοιες περιπτώσεις η δύναμη του μυαλού και το ένστικτο της αυτοσυντήρησης δεν σε αφήνουν να διαχειριστείς εύκολα την πληροφορία. Εγώ απλώς αποφάσισα να είμαι δυνατή για τα παιδιά μου, γιατί στο άμεσο μέλλον θα βασίζονται αποκλειστικά σε μένα και κυρίως για να περάσει ο άνθρωπός μου τους τελευταίους του μήνες με πολλή αγάπη, φροντίδα και αξιοπρέπεια.

Στενοχωρηθήκατε που ο Αλέξανδρος δώρισε τα μετάλλιά του και δεν έμειναν στα παιδιά σας;

Το αντίθετο, ένιωσα πολύ περήφανη για αυτήν του την κίνηση και επιλογή. Αν σωθεί και βοηθηθεί έστω και ένα παιδί με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, θα είναι κάτι πολύ σπουδαίο και θα εξηγήσω και στα παιδιά μου πόσο σημαντικός και σπουδαίος ήταν ο πατέρας τους και πόσο σπουδαία ήταν αυτή του η κίνηση. Εξάλλου, οι πλειοδότες επέστρεψαν τα μετάλλια στην οικογένειά του και εμείς στη συνέχεια τα δωρίσαμε σε μουσεία, οπότε πάλι ανήκουν στην οικογένεια. Σημασία είχε η κίνηση και το γεγονός πως βοηθήθηκαν τόσα παιδιά.

Πηγή: Παραπολιτικά

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved