Πανοπούλου για την κόντρα της με τη Δημητρίου: «Έπεσα στα πόδια της στην κυριολεξία & της είπα...»
Showbiz

Πανοπούλου για την κόντρα της με τη Δημητρίου: «Έπεσα στα πόδια της στην κυριολεξία & της είπα...»

Η Άντζελα Δημητρίου και η Έλντα Πανοπούλου αυτόν τον καιρό συνεργάζονται σε νυχτερινό κέντρο και δείχνουν να έχουν αποκαταστήσει τις σχέσεις τους μεταξύ τους καθώς στο παρελθόν είχαν κόντρα. 

Οι δύο τους μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι για τη συνεργασία τους, αφού προηγουμένως αναφέρθηκαν στην παλιότερη κόντρα τους.

Συγκλονίζει η Άντζελα Δημητρίου: «Έπρεπε να βρω το κουράγιο να σταματήσω... Θα κατέληγα νοσοκομείο»

dimitriou-panopoulou-d.jpg

«Πολύ είχαμε τσακωθεί, είχαμε σκοτωθεί. Πήγα, την παρακάλεσα, έπεσα στα πόδια της στην κυριολεξία και της είπα: Αντζελίνα μου, εμείς αγαπιόμαστε. Εγώ περίμενα κάτω από το σπίτι της. Και της λένε της Άντζελας: με την Πανοπούλου θα την κάνουμε τη δουλειά. Εκείνη απάντησε: βεβαίως» είπε αρχικά η Έλντα Πανοπούλου με την Άντζελα Δημητρίου να συμπληρώνει: «Εκείνοι που θυμούνται τα παλιά είναι παλιάνθρωποι. Εγώ στην αρχή δεν ήθελα να τη δω την Έλντα, όταν ήρθε να μου ζητήσει συγνώμη. Έστειλα τον Μαροσούλη».

H Έλντα Πανοπούλου πήρε τον λόγο ξανά και πρόσθεσε: «Οι μεγάλοι πόνοι της ζωής είναι μία αναπηρία για τον άνθρωπο. Δεν περνάνε και δεν φεύγουν ποτέ, μαθαίνουμε να ζούμε με τους πόνους μας. Δεν τους ξεπερνάμε, ούτε τους ξεχνάμε. Ο δικός μου μεγαλύτερος πόνος είναι ο ίδιος με αυτόν της Άντζελας».

Η τραγουδίστρια από την πλευρά της είπε: «Είχα μία απώλεια πρόσφατα και αισθανόμουν πολύ άσχημα. Προσπαθώ όμως πλέον να το συνειδητοποιήσω και δουλεύοντας να τη νιώθω δίπλα μου και μέσα μου».

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved