Αλκαίος: «Θα ρωτούσα τη Σάττι αν η εμφάνιση στη Eurovision ήταν αυτή που ήθελε να δείξει στον κόσμο»
Showbiz

Αλκαίος: «Θα ρωτούσα τη Σάττι αν η εμφάνιση στη Eurovision ήταν αυτή που ήθελε να δείξει στον κόσμο»

Ο Γιώργος Αλκαίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής I Love Σου Κου για τις επερχόμενες εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη αλλά και για τη φετινή Eurovision

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στις ετοιμασίες που κάνει για τις εμφανίσεις του στη συμπρωτεύουσα ενώ αμέσως μετά θα φύγει για το εξωτερικό και συγκεκριμένα για Αμερική και Αυστραλία όπου θα δώσει συναυλίες για τους ομογενείς.

Eurovision 2010 - O Αλκαίος, το «Ώπα» που ξεσήκωσε την Ευρώπη και το καρδιοχτύπι του τελικού!

alkaios.webp

Όταν ρωτήθηκε αν ετοιμάζει κάτι δισκογραφικά, ο Γιώργος Αλκαίος είπε ότι δεν γνωρίζει αν θα βγάλει κάτι νέο αφού δεν χρειάζεται μετά από τόσα χρόνια να αποδείξει κάτι στον κόσμο που ήδη τον γνωρίζει.

Ερωτώμενος για τη Μαρίνα Σάττι και την εμφάνισή της στη Eurovision, ο τραγουδιστής σχολίασε αρχικά: «Ούτε η θέση ούτε το τραγούδι δεν ακυρώνει την καλλιτέχνιδα που μας εκπροσώπησε».

Και πρόσθεσε: «Θα ρωτούσα τη Μαρίνα Σάττι αν η εμφάνισή της στη Eurovision ήταν αυτή που ήθελε να δείξει σε εκατομμύρια κόσμο».

Επίσης αναφέρθηκε και στην απόφαση της Universal και της Νία Βαρντάλος να συμπεριλάβουν στη νέα κινηματογραφική ταινία της τελευταίας το τραγούδι «Opa» με το οποίο ο Αλκαίος είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision το 2010.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved