Έξαλλη η Μπακοδήμου με τον Light: «Είναι αλλού νυχτωμένος και ας τον λένε Light»
Showbiz

Έξαλλη η Μπακοδήμου με τον Light: «Είναι αλλού νυχτωμένος και ας τον λένε Light»

Μία συνέντευξη του Light στο διαδικτυακό κανάλι της Μαρίας Σολωμού, έκανε τη Μαρία Μπακοδήμου να ξεσπάσει εναντίον του γνωστού ράπερ αφού δεν μπορούσε να πιστέψει όλα όσα άκουγε από το στόμα του να λέγονται. 

Ο Light αναφερόμενος στην ένταση που υπήρξε πριν από δύο χρονιές στα Mad κατά την οποία είχε επεισόδιο με τον Snik, είπε ότι δεν είναι τηλεπαρουσιάστρια για να κάθεται άπραγος και να μην ανταποδίδει την επίθεση που όπως υποστήριξε, δέχτηκε εκείνο το βράδυ.

Light: Η απάντησή του για το φημολογούμενο βέτο στη σύντροφό του, Cinderella για το Trap Star

mpakodimou-light2.jpg

Μάλιστα, είπε ότι δεν είναι ο Χριστός για να γυρνάει το μάγουλο ώστε να φάει και άλλες.

Όμως εκεί που στάθηκε μετά το τέλος της προβολής των δηλώσεών του Light η Μαρία Μπακοδήμου ήταν στη δήλωση που έκανε για τις τηλεπαρουσιάστριες, λέγοντας πως δεν μπορεί να καταλάβει πώς το έχει στο μυαλό του ο γνωστός τράπερ για τις παρουσιάστριες.

«Δηλαδή μία παρουσιάστρια θα πήγαινε κάπου, κάποιος θα ήταν βίαιος απέναντί της ή έστω προσβλητικός και θα πήγαινε και θα καθόταν; Τι παρουσιάστριες; Δεν κατάλαβα πώς τις έχει στο μυαλό του; Ότι είναι οι άνθρωποι που θα ανεχτούν τα πάντα, φτάνει να κάτσουν σε μία θέση και να στραφεί μία κάμερα πάνω τους; Είναι αλλού νυχτωμένος και ας τον λένε Light».

Πάντως, ο Light παραδέχτηκε ότι έχει μετανιώσει για όλο αυτό το επεισόδιο, κάτι που επισημάνθηκε και κατά τη διάρκεια της εκπομπής Γειά σου.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved