Μαριάννα Μαρτέλη: Ο χρόνος σιωπής τελείωσε - Επανεμφάνιση για τη Λίλα του Μάνθου 25 χρόνια μετά
Showbiz

Μαριάννα Μαρτέλη: Ο χρόνος σιωπής τελείωσε - Επανεμφάνιση για τη Λίλα του Μάνθου 25 χρόνια μετά

Μαριάννα Μαρτέλη - Είναι η σειρά των ρεκόρ καθώς μπορεί να τελείωσε το 2001 όμως δε σταμάτησε ούτε για μία μέρα να προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» εδώ και 25 χρόνια βρίσκεται σε υψηλές θέσεις στους πίνακες τηλεθέασης και όπως φαίνεται αυτή η δοκιμασμένη συνταγή για τον ΑΝΤ1 θα συνεχίσει να είναι επιτυχημένη για πολλά χρόνια ακόμη.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που είδαμε ήταν και η Λίλα, μια από τις πολλές «μοναδικές αγάπες» του Μάνθου. Ο τελευταίος ήταν ο κολλητός του Κωνσταντίνου, ο οποίος τα είχε μεν με την Πέγκυ, αλλά είχε πολλές παράλληλες σχέσεις. Και όλες τις φώναζε «μοναδική μου αγάπη».

Η Λίλα, την οποία ενσάρκωνε η ηθοποιός Μαριάννα Μαρτέλη έμεινε και αυτή στην ιστορία. Η ίδια πλέον δεν ασχολείται με την υποκριτική, καθώς όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πατρίς», μετά από δώδεκα χρόνια στον χώρο, βίωσε μια βαθιά υπαρξιακή κρίση, η οποία, σε συνδυασμό με την οικονομική ανασφάλεια, την οδήγησε να απομακρυνθεί και να εργαστεί ως καθηγήτρια Αγγλικών σε αθηναϊκά σχολεία. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ηλεία.

23SDD.jpg

Η Μαριάννα Μαρτέλη είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη και σε θέματα που αφορούν τα αδέσποτα, αλλά και τη ρύπανση του περιβάλλοντος, συμμετέχοντας σε διάφορες δράσεις και οργανώσεις.

Η ίδια είχε να ανεβάσει δική της φωτογραφία από το 2021 και το έκανε ξανά μέσα στον Μάιο.

Η νέα ανάρτηση - Δείτε πως είναι σήμερα στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved