Ρένια Λουιζίδου: Η ερώτηση που την «τρέλανε»: «Είχα πάθει εγκεφαλικό»
Showbiz

Ρένια Λουιζίδου: Η ερώτηση που την «τρέλανε»: «Είχα πάθει εγκεφαλικό»

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις η Ρένια Λουιζίδου μίλησε για την τηλεόραση, τις επιτυχίες, τις ενδεχόμενες αποτυχίες ενώ αποκάλυψε την ερώτηση που της έκαναν και δεν πίστευε στα αυτιά της.

«Χαρά δεν κάνεις όταν κάτι δεν πάει καλά, μην λέμε ψέματα. Με τον χρόνο, ένα μαθηματάκι το παίρνεις και από τις αποτυχίες. Δηλαδή κάνεις την ανάλυση σου, λες «γιατί δεν πήγε;» και παίρνεις ό,τι καλύτερο μπορείς να πάρεις σαν πληροφορία από αυτό», είπε στην εκπομπή του Τάσος Τρύφωνος «Τετ α τετ».

Ρένια Λουιζίδου: «Πήγα για δουλειά όταν πέθανε ο πατέρας μου. Έτρεχαν τα μάτια μου στη σκηνή»

louizidou-2-1.jpg

«Όχι! Ούτε στην τηλεόραση. Δεν ξέρω πραγματικά γιατί πολλές φορές απορώ σε σχέση με τις ερωτήσεις που κάνει και ο κόσμος. Τι άραγε έχουν υπόψιν τους και τι νομίζουν ότι μπορεί να συμβαίνει σε αυτή τη δουλειά; Αν τα τεράστια ποσά υπήρξαν, υπήρξαν για λίγους συγκεκριμένους ανθρώπους και για πολύ λίγο καιρό», ήταν η απάντησή της όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αν «έχει πληρωθεί την επιτυχία.

«Δεν ξέρω αν κανένας καταλαβαίνει κιόλας ότι, όταν ακούει ένα ποσό που θεωρεί τεράστιο για ένα επεισόδιο, τα επεισόδια είναι 20 για παράδειγμα και συ ζεις όλο τον χρόνο. Όχι μόνο τους πέντε μήνες που παίζονται αυτά τα 20 επεισόδια. Δηλαδή έχει κάποιες ιδιαιτερότητες η δουλειά, μένουμε κάποιους από τους μήνες του χρόνου χωρίς δουλειά άρα και χωρίς εισόδημα», συνέχισε ενώ αποκάλυψε:

1675021146917-374678074-LOUIZIDOU-3.jpg

«Επίσης, όταν είσαι πολλά χρόνια στη δουλειά, δεν μπορείς να κάνεις κάθε χρόνο τηλεόραση. Μετά μπαίνει θέμα ότι είσαι σε υπερβολική ποσότητα και χάνεις πια το ενδιαφέρον από τον βομβαρδισμό, πρέπει να κάνεις και κάποια οικονομία του εαυτού σου. Δεν ξέρω δηλαδή αν έχει εικόνα κανείς της δουλειάς. Εμένα με έχουν ρωτήσει στο δρόμο και είχα πάθει εγκεφαλικό, «πόσα επεισόδια κάνετε τη μέρα;». Και μου ήρθε τρέλα! Γιατί κάνουμε σε πέντε μέρες ένα επεισόδιο, «τι εννοείς;» είπα γιατί νομίζουν ότι εμείς πάμε εκεί, πίνουμε καφέ και κάνουμε και δέκα επεισόδια έτσι για να τα έχουμε»

Ρένια Λουιζίδου: «Ο Βλάσσης Μπονάτσος με έλεγε “μούχλα”. Όταν "έφυγε" πάθαμε όλοι σοκ»

Ρένια Λουιζίδου: «Ο γιος μου εισέπραξε ζήλια και κριτική την εποχή που έπαιζα στο Καφέ της Χαράς»

Ρένια Λουϊζίδου: «Χωρίσει, δεν χωρίσει η γυναίκα θα δεχτεί πίεση κοινωνική»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved