Κλωνάρης – Παπαδοπούλου: Τα παιδικά τους χρόνια, η σχέση με τα αδέρφια τους και οι εικόνες
Showbiz

Κλωνάρης – Παπαδοπούλου: Τα παιδικά τους χρόνια, η σχέση με τα αδέρφια τους και οι εικόνες

Με καταγωγή από Ρόδο και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, ο Μανώλης Κλωνάρης και η Ζωή Παπαδοπούλου, μίλησαν σε πρόσφατη συνέντευξή τους για τα παιδικά τους χρόνια και τη σχέση με τα αδέρφια τους.

Ποιες εικόνες σού έρχονται στη μνήμη από τα παιδικά σου χρόνια στη Θεσσαλονίκη;

klonaris-papadopoulou-(3).jpg

Ζωή: Μεγάλωσα στις δυτικές συνοικίες, με φανταστικούς γονείς, ιδιαίτερα φιλόμουσους και φιλότεχνους. Γενικά πάντα υπήρχε πολλή μουσική στις ζωές μας. Η μάνα μου παίζει ακορντεόν και πιάνο και ο πατέρας μου είναι καλλίφωνος. Κάθε Κυριακή στο σπίτι μας στηνόταν γλέντι, έρχονταν και συγγενείς μας και τραγουδούσαμε όλοι μαζί. Επίσης, με τις αδελφές μου, τη Βούλα και τη Γεωργία, πηγαίναμε από μικρές σε χορωδία. Σαφώς δεν ήταν πάντα όλα όμορφα. Αντιμετωπίζαμε και δυσκολίες αλλά όλα τα ξεπερνούσαμε μέσα από το τραγούδι.

Εσένα, Μανώλη, πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια στη Ρόδο;

klonaris-papadopoulou-(1).jpg

Μανώλης: Μεγάλωσα στο χωριό Κολύμπια. Βρίσκεται πάνω σε βουνό και βλέπεις όλη τη θάλασσα. Ήταν όμορφα. Έχω τρεις αδελφές, τη Βάσω, την Ιωάννα και τη Χρύσα. Όλοι με αγαπούσαν πολύ. Ήμουν και το μοναδικό αγόρι της οικογένειας, άρα καταλαβαίνεις πόσο κακομαθημένος ήμουν. (Γελάει.) Δεν μου χαλούσαν χατίρι και εγώ το εκμεταλλευόμουν πάρα πολύ. Ακόμα το κάνω. Όχι μόνο με την οικογένειά μου αλλά και με τους φίλους μου. Θέλω να μου κάνουν τα χατίρια και αυτό είναι πρόβλημα. Στο Facebook έχω δημιουργήσει μια ομάδα με το όνομα «Έρανος αγάπης» και όποτε μου τελειώνουν τα χρήματα, ζητάω βοήθεια. (Γελάει.) Συνέχεια μου λένε ότι με έχουν κακομάθει. Το καταλαβαίνω κι εγώ ότι μερικές φορές γίνομαι εκνευριστικός.

Πηγή ΟΚ!

Μανώλης Κλωνάρης: «Σοκαρίστηκα και στεναχωρήθηκα με τη φήμη πως είμαι ζευγάρι με την...»

Ζωή Παπαδοπούλου: Η αφιέρωση στη μαθήτριά της που σκοτώθηκε στα Τέμπη & ο θυμός: «Είναι τραγικό...»

J2US -Μανώλης Κλωνάρης: Ο ρόλος στη Γη της Ελιάς, η ηλικία και η έκπληξη στο μουσικό σόου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved