Ιωάννα Παππά: «Εξαφανίστηκα. Δεν ήταν η καλύτερη διαχείριση αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ»
Showbiz

Ιωάννα Παππά: «Εξαφανίστηκα. Δεν ήταν η καλύτερη διαχείριση αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ»

Η Ιωάννα Παππά βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 και μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση, το πώς βίωσε η ίδια τη μεγάλη επιτυχία όπως αυτή ήρθε αλλά και την απόφασή της να αποσυρθεί από την πρώτη γραμμή της δημοσιότητας. 

«Τη σχέση μου με τον χρόνο την παλεύω, δεν είναι πάντα εύκολο. Υπάρχουν φορές που πάει πολύ γρήγορα χρονικά κι άλλες που επιστρέφω» παραδέχτηκε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε:

studio4_ert_1716820142_3377254595782330255_49137922742.jpg

«Μπήκα πολύ αθώα μέσα στη δουλειά. Ο λόγος που ξεκίνησα την τηλεόραση ήταν γιατί είχα νιώσει ότι έπρεπε για να κάνω τα πράγματα που θέλω, να έχω επιλογές, έπρεπε να έχω μια σχετική δύναμη. Δεν είναι μόνο το ταλέντο. Έτσι, μου δόθηκε η ευκαιρία με τον Κουτσομύτη και μετά ήρθαν άλλες δύο σειρές. Δεν είχα προετοιμαστεί για αυτό που με ακολούθησε. Ήταν μεγάλη επιτυχία. Είναι αλλιώς να τη γνωρίζεις στα 35-40 κι αλλιώς στα 25. Πάντα είναι θέμα διαχείρισης τα πάντα και θέμα στόχου. Όσο περισσότερο γνωρίζεις πού θες να κατευθυνθείς, ξεκαθαρίζει και έρχονται οι προτάσεις που έρχονται. Η αλήθεια είναι ότι το ρύθμισα πολύ γρήγορα, που δεν ήταν ακριβώς ρύθμιση γιατί εξαφανίστηκα. Δεν ήταν η καλύτερη διαχείριση αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ. Άμα σε χάνει ο κόσμος από την τηλεόραση, νομίζει ότι δεν δουλεύεις. Με έχουν ρωτήσει πολλές φορές αν δεν δουλεύω και σε φέρνει σε μια αμήχανη θέση γιατί ξέρεις τη δύναμη του μέσου».

Η Ιωάννα Παππά αναφέρθηκε και στον τρόπο που η ίδια αντιμετωπίζει τη δημοσιότητα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ με την έκθεση δεν τα πήγαινα καλά, ούτε τα πάω. Η δουλειά με άνοιξε και έγινα πιο κοινωνική. Η έκθεση με “φοβίζει” και μια αναγνωρισιμότητα σε φέρνει λίγο άτσαλα. Τώρα τα νέα παιδιά εκπαιδεύονται λίγο με όλο αυτό που γίνεται με τα social media. Σε εμάς ήταν πολύ ξαφνικό, ένας νέος κόσμος! Ήταν ακραία εποχή, είναι πιο βατά τώρα. Εμένα μου άρεσαν αυτά τα χρόνια γιατί ήταν πιο αθώα από την άλλη πλευρά! Και στη δουλειά γινόταν μια άλλη διαδικασία. Όταν πρόσφατα έκανα μια σειρά μεγάλη, κατάλαβα ότι κάτι έχει αλλάξει πολύ. Οι χρόνοι που δίνονται!».

Όσο για τη σχέση της σήμερα με τη μικρή οθόνη, η Ιωάννα Παππά σημείωσε: «Βλέπω τι υπάρχει στην τηλεόραση αλλά δεν είμαι ο θεατής που θα δω ολοκληρωμένα κάτι. Υπάρχουν, όμως, πράγματα που θα ξανά δω, όπως η εκπομπή σας. Αν με κεντρίσει το ενδιαφέρον σε μια σειρά, δεν θα τη δω ολόκληρη γιατί δεν υπάρχει χρόνος. Αλλά αν μου τραβήξει το ενδιαφέρον, θα προσπαθήσω να έχω μια επαφή... Θα ήθελα να είμαι στην τηλεόραση αλλά δεν είναι όλα στο χέρι μας, είναι θέμα προτάσεων. Εγώ δεν ξέρω πώς κινούνται τα πράγματα αυτή τη στιγμή! Έχει στραφεί η εποχή στους νεότερους ανθρώπους ηλικιακά. Είναι μια άλλη εποχή!».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved