Γιώργος Μαζωνάκης: Η αποκάλυψη για τις σχέσεις με τη μητέρα του μετά τη διαμάχη με τη Βάσω
Showbiz

Γιώργος Μαζωνάκης: Η αποκάλυψη για τις σχέσεις με τη μητέρα του μετά τη διαμάχη με τη Βάσω

Φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη και της Βάσως Μαζωνάκη μίλησε στο Πρωινό τόσο για τη διαμάχη τους, όσο και την ψυχολογία του τραγουδιστή και τη σχέση του με την υπόλοιπη οικογένεια και τη μητέρα του.

Ο φίλος των αδερφών Μαζωνάκη είπε: «Ο Γιώργος είναι πολύ στεναχωρημένος και δεν ήθελε να φτάσει σε αυτό το σημείο, γιατί ήξερε από την αρχή ότι θα πάρει μια τόσο μεγάλη διάσταση το θέμα και σε αυτό ποντάριζε και η Βάσω, ότι ο Γιώργος δεν ήθελε να εκτεθεί, γιατί ο Γιώργος δεν είναι άνθρωπος που ήθελε να εκτεθεί».

Και συνέχισε λέγοντας: «Η Βάσω πίστευε ότι ο Γιώργος δεν θα το έκανε ποτέ, ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Τα αδέλφια είχαν συζητήσει μεταξύ τους, ήξεραν πολύ καλά τις διαφορές τους. Το ήξερε η Βάσω, έπαιξε το παιχνίδι της, τον ρόλο της. Δεν είναι ο Γιώργος άνθρωπος που θα λύσει τις διαφορές του δια μέσω των δικαστηρίων.».

Πάολα για Γιώργο Μαζωνάκη: «Ξέρω τι συμβαίνει. Το χέρι που σε παραταϊζει, δεν το δαγκώνεις ποτέ»

1716544859982-244116983-mazonakis-mana.jpg

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι άνθρωπος τέτοιος, με αυτή την υπόθεση ο Γιώργος έχει 100% δίκιο. Συμβιβασμός δεν υπάρχει, έχει προχωρήσει ο Γιώργος στα ασφαλιστικά και προσπαθεί να αποδείξει κάτι που είναι πάρα πολύ δύσκολο, γιατί την εταιρεία που έχουν κάνει, της έχει δώσει και το μερίδιο. Η Βάσω ήταν υπεύθυνη των οικονομικών του Γιώργου, δεν ήταν η Βάσω manager του Γιώργου. Η Βάσω πρόσεχε το σπίτι του Γιώργου, τα καμαρίνια του Γιώργου και είχε σχέση με τα οικονομικά του Γιώργου, γιατί ο Γιώργος χρειαζόταν έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης, να μπορέσει να διαχειριστεί τα οικονομικά του».

Μαζωνάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση για τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, Βάσω!

1716540226937-258491631-mazonakis.jpg

Για την εικόνα των οικονομικών που είχε ο Μαζωνάκης, είπε: «Είχε μια εικόνα αλλά δεν περίμενε ποτέ ότι η εξέλιξη με την Βάσω θα του δημιουργούσε τέτοια προβλήματα. Και κατά το παρελθόν, η Βάσω είχε δημιουργήσει θέμα. Τότε το θέμα λύθηκε ενδοοικογενειακά, με την πάροδο του χρόνου την συγχώρησε. Έχει βοηθήσει όλη την οικογένεια του και η πλέον ευνοημένη είναι η Βάσω. Είχαν προσχωρήσει σε συζητήσεις και η Βάσω δεν είχε κάνει καμία υποχώρηση και γι’ αυτό ο Γιώργος υποχρεώθηκε να κάνει μια τέτοια ενέργεια».

Μαζωνάκης: Αυτό είναι το εντυπωσιακό σπίτι στη Μύκονο για το οποίο κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα

mazo-me-mana23.jpg

Και για τη σχέση που έχει με την οικογένειά του μετά τη δικαστική διαμάχη ο τραγουδιστής, ανέφερε: «Γενικά στην οικογένεια υπάρχει μια αναστάτωση. Η μητέρα του αγαπάει τον Γιώργο, υπάρχει μια αναστάτωση στην οικογένεια. Η μητέρα έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ που τα παιδιά της έφτασαν σε αυτό το σημείο. Η μητέρα ήξερε ότι υπάρχουν προβλήματα, αλλά δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα έφταναν σε αυτό το σημείο. Προσπαθούσε ας πούμε, να έχει ισορροπία με τα παιδιά της, είναι σε ένα τεράστιο δίλημμα και σε ένα τεράστιο πρόβλημα».

mazo-me-mana.jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved