Σταμάτης Φασουλής: «Επικοινωνώ με τον Πέτρo Φιλιππίδη - Ο γιος του έχασε το βραβείο για έναν...»
Showbiz

Σταμάτης Φασουλής: «Επικοινωνώ με τον Πέτρo Φιλιππίδη - Ο γιος του έχασε το βραβείο για έναν...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Σταμάτης Φασουλής με αφορμή την τελετή απονομής των βραβείων Μελίνα Μερκούρη και Δημήτρης Χορν στο «Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη» που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας 27/5. 

Ο ίδιος αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και στον γιο του, Δημήτρη, ο οποίος ήταν υποψήφιος και έχασε το βραβείο Χορν για έναν βαθμό, όπως αποκάλυψε.

Tο θεατρικό «Βραβείο Δημήτρης Χορν» στον Αναστάση Ροϊλό - Η εμφάνισή του με πλατινέ μαλλιά!

Ο ίδιος, αποκάλυψε ότι διατηρεί σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Είναι διπλή η συγκίνηση. Κάθε φορά που δίνουμε ένα βραβείο Χορν είναι για εμένα μεγάλη συγκίνηση, και μεγαλύτερη συγκίνηση είναι όταν βλέπω ότι, με τα χρόνια, όλοι αυτοί που έχουν βραβευτεί έκαναν μία καριέρα καταπληκτική. Εμείς όταν τους βραβεύσαμε ήταν παιδάκια μικρά, είχαν 1-2 χρόνια στο θέατρο, δεν ήταν το όνομα που μετά απέκτησαν. Από τον Λούλη, μέχρι τον Αλευρά, μια τεράστια γκάμα, και έγιναν πρωταγωνιστές. Ελπίζω κάθε φορά αυτοί που επιλέγουμε να είναι οι πρωταγωνιστές του αύριο», ανέφερε αρχικά ο Σταμάτης Φασουλής για τα βραβεία «Δημήτρης Χορν».

fasoulis.jpg

«Δεν δυσκολεύτηκα να ψηφίσω. Εγώ τα είχα αποφασίσει. Δεν έπεσα μακριά στους τρεις, ήταν ψήφοι που είχα δώσει και εγώ, τους είχα δει και τους τρεις και τους είχα λατρέψει όλους. Μπορεί σε έναν να έπεσα έξω», σημείωσε ο ίδιος στη συνέχεια.

«Ο Δημήτρης Φιλιππίδης δεν βραβεύτηκε, για έναν βαθμό. Δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να παραβρεθεί στη βραδιά και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Βεβαίως και επικοινωνώ μαζί του. Αφού ακούτε εσείς ότι μπορεί να επιστρέψει καλλιτεχνικά ο Πέτρος Φιλιππίδης, κάτι θα γίνεται. Εγώ δεν το έχω ακούσει», πρόσθεσε ο Σταμάτης Φασουλής.

Δείτε το βίντεο:

Θεατρικά βραβεία Μελίνα Μερκούρη–Δημήτρης Χορν: H σπάνια εμφάνιση του Δημήτρη Φιλιππίδη & οι νικητές

«Τότε, τώρα, πάντα» η νέα επιθεώρηση του καλοκαιριού στο θέατρο Άλσος - Backstage φωτογράφισης

Κηδεία Άννας Παναγιωτοπούλου: Ράκος δίπλα στο φέρετρο ο Σταμάτης Φασουλής

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved