Ζαχαρίας Ρόχας για Μάϊνα: «Αν του είχαν βάλει μαχαίρια στο λαιμό, δε θα τα έλεγε αυτά»
Showbiz

Ζαχαρίας Ρόχας για Μάϊνα: «Αν του είχαν βάλει μαχαίρια στο λαιμό, δε θα τα έλεγε αυτά»

Αντιδράσεις προκάλεσε η άγρια επίθεση που δέχθηκε ο Στέλιος Μάινας από αλλοδαπούς που προσπάθησαν να τον ληστέψουν. Ο ηθοποιός Ζαχαρίας Ρόχας που είχε μαχαιρωθεί μέσα στο σπίτι του από αλλοδαπούς σύγκρινε τη δίκη του περίπτωση με αυτή του Στέλιου Μάινα που δήλωσε ότι δικαιολογεί τους μετανάστες που του επιτεθήκαν.

Ο ηθοποιός έζησε και αυτός τον τρόμο μέσα στο σπίτι του απλά γιατί προσπάθησε να χωρίσει αλλοδαπούς που χτυπούσαν ο ένας τον άλλο, ενώ κατέληξε να κινδυνεύσει σοβαρά η σωματική του ακεραιότητα και φοβόταν να πηγαίνει στο σπίτι του τα βράδια!


Παρεμφερής -μεν- περίπτωση με αυτή του Στέλιου Μάινα αλλά με διαφορετικό αποτέλεσμα. Η διαφορά είναι ότι ο Στέλιος Μάινας παραμένει στο σπίτι του και δικαιολογεί αυτούς που του επιτέθηκαν.


Ο Ζαχαρίας Ρόχας όμως, από την άλλη, έφυγε από το σπίτι του και μένει στο νοίκι απλά γιατί δεν μπορούσε να ζήσει με τον φόβο. Μιλώντας, ο γνωστός ηθοποιός κριτικάρει τη μετριοπαθή στάση του κ. Μάινα απέναντι στην επίθεση των αλλοδαπών…


«Δεν είδε το χάρο με τα μάτια του ο κ. Μάινας, αν τον έβλεπε θα μιλούσαμε διαφορετικά. Αν του είχαν βάλει μαχαίρια στο λαιμό, δε θα τα έλεγε αυτά» τονίζει ο κ. Ρόχας διασαφηνίζοντας ότι δεν είναι ρατσιστής αλλά κινδύνεψε στην πραγματικότητα. «Δε θα μπορούσα να φανταστώ ότι 30 άντρες απέναντι μου θα μπορούσαν να μου κάνουν κακό βλέποντας ότι είμαι άοπλος». “Τα’ ακούει αυτά ο κ. Μάινας που τους δικαιολογεί;” θα μπορούσε να ήταν η συνέχεια… Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved