Βασιλική Τρουφάκου: Αδημοσίευτες φωτό από το μαιευτήριο - Οι 30 ώρες τοκετού και οι τρυφερές στιγμές
Showbiz

Βασιλική Τρουφάκου: Αδημοσίευτες φωτό από το μαιευτήριο - Οι 30 ώρες τοκετού και οι τρυφερές στιγμές

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της βιώνει η Βασιλική Τρουφάκου η οποία υποδέχτηκε πριν από λίγες μέρες στον κόσμο τον γιο της. 

Η ηθοποιός από την πρώτη στιγμή ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για τη γέννηση του μικρού, ανεβάζοντας δύο υπέροχες φωτογραφίες της με το νεογέννητο μωρό της λίγο μετά τον τοκετό.

TROUFAKOU.jpg

Σήμερα, η Βασιλική Τρουφάκου ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών μέσα από το μαιευτήριο από το οποίο, όπως δείχνουν τα πράγματα, πήρε εξιτήριο και ήδη ζει τις πρώτες ώρες της κοινής της ζωής με τον γιο της.

Σ' αυτές απεικονίζεται η ίδια λίγο μετά τον τοκετό μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα, σε ένα πραγματικά φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα για την άφιξη του μικρού που σκόρπισε απέραντη ευτυχία στην οικογένεια.

Στο ποστ της, η ηθοποιός εκτός από τις ευχαριστίες στον γυναικολόγο και τη μαία της που τη βοήθησαν στο υπέροχο αλλά δύσκολο ταξίδι της εγκυμοσύνης της, αποκάλυψε ότι ο τοκετός της διήρκησε πάνω από 30 ώρες, όμως η ίδια κατάφερε να κάνει πράξη την επιθυμία της, να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό και όχι με καισαρική.

Στη λεζάντα των φωτογραφιών, η Βασιλική Τρουφάκου έγραψε:

«Χθες είχα τα γενέθλια μου.
Και εδώ είναι εικόνες από τα αληθινά γενέθλια της καρδιάς μου,
του μωρού μου.

Θέλω μόνο να πω πόσο ευγνώμων είμαι.

Και να ευχαριστήσω το μαιευτήριο @mitera.gr και όλο το φανταστικό προσωπικό του, μα πιο πολύ απ’ όλους τον μαιευτήρα μου Αναστασιο Κωνσταντόπουλο - που σε όλη τη διαδρομή της εγκυμοσύνης μου, με όπλιζε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά ώστε να μπορώ να αντεπεξέρχομαι, στις υποχρεώσεις, τις παραστάσεις, τα ταξίδια και τις πλείστες ανάγκες αυτών των εννέα μηνών υπενθυμίζοντας μου πως η έγκυος γυναίκα σε μια καλή εγκυμοσύνη θα πρέπει μεν να προσέχει, αλλά δεν είναι μια ασθενής γυναίκα •με όπλισε ηρεμία και αυτοπεποίθηση- και μαζί με την πολύπειρη μαία μου Μάρω Αρταβάνη με βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτός ο τοκετός που κράτησε κάτι παραπάνω από 30 ώρες. Που παρά τη σχετική αντιξοότητα, τους πόνους και τις ώρες που φαίνονταν να μην έχουν τελειωμό, με οδήγησαν με ασφάλεια, ηρεμία, γνώση και αυτοπεποίθηση και με στήριξαν να υλοποιήσω την προσωπική επιθυμία μου για έναν φυσιολογικό τοκετό.

Τους ευχαριστώ ακόμα παραπάνω, λοιπόν, γιατί μου προσέφεραν τη δυνατότητα του φυσιολογικού τοκετού, μια δυνατότητα που πολλές γυναίκες στην χώρα μας, παρά την προσωπική τους επιθυμία, στερούνται.

Εγώ και ο μικρός μου, σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για τις ευχές!
Θα απαντήσουμε σε όλους.

Έχω πλημμυρίσει αγάπη.»

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε, παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved