Μαρία Μενούνος: Ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης της, Αθηνάς!
Showbiz

Μαρία Μενούνος: Ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης της, Αθηνάς!

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της Κέβιν Αντεργκάρο βάφτισαν σε ορθόδοξη εκκλησία στο Λος Άντζελες την κόρη τους, Αθηνά. 

Η γνωστή Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια εμφανίστηκε σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της οικογένειάς της με ένα υπέροχο λευκό μακρύ ντεπιές που της πήγαινε πολύ. Η βάφτιση έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο παρουσία μόνο στενών συγγενών και φυσικά των νονών της μικρής που ήταν ο Λέων Πατίτσας με τη σύζυγό του Μαριέττα Χρουσαλά αλλά και ο στενός φίλος του ζευγαριού, ο Σωτήρης. Η μικρούλα έδειχνε πολύ χαρούμενη που ήταν στην αγκαλιά της μαμάς και του μπαμπά της και φυσικά έβλεπε γύρω της τόσο κόσμο.

Στη λεζάντα των φωτογραφιών η Μαρία Μενούνος έγραψε για τη βάφτιση: «Η βάπτιση της Αθηνάς έγινε στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου. Είμαι τόσο ευγνώμων στον Άγιο Νεκτάριο για όλα τα θαύματα και ήξερα ότι έπρεπε να βαφτιστεί εκεί. Είμαι τόσο ευγνώμων στον ιερέα μας, τον πάτερ Δημοσθένη για την υπέροχη τελετή και για όλη την αγάπη που μας έχουν δείξει αυτός και η οικογένειά του. Ευχαριστώ επίσης τους νονούς της Αθηνάς, Σωτήρη, Μαριέττα και Λέον που ήρθαν από την Ελλάδα. Είμαστε επίσης ευγνώμονες για όλους εκείνους που παρευρέθηκαν για να γίνουν μάρτυρες αυτής της ξεχωριστής τελετής!»

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Μαρία Μενούνος με τους followers της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved