Ξέσπασε η Ηλιάδη: «Δεν τον γνώριζα και έγραψαν λεπτομέρειες για τη σχέση μας... Έχω κινηθεί νομικά»
Showbiz

Ξέσπασε η Ηλιάδη: «Δεν τον γνώριζα και έγραψαν λεπτομέρειες για τη σχέση μας... Έχω κινηθεί νομικά»

Με αγάπη Χριστιάννα: Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή της Χριστιάννας Αριστοτέλους.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε κάποια δημοσιεύματα που κατά καιρούς την έχουν ενοχλήσει και ήταν ανυπόστατα.

«Βεβαίως έχω ψάξει τον εαυτό μου στη google. Όταν συμβαίνουν διάφορα πράγματα και φτάνουν στα αυτιά μου, θα μπω να δω τι έχει γραφτεί και τι έχει ειπωθεί. Αναλόγως θα πράξω μετέπειτα. Πάρα πολλές φορές έχουν γραφτεί πράγματα αλλά θέλω να πω ότι τα εννιά από τα δέκα δεν ισχύουν, παιδιά. Σας το λέω πολύ ειλικρινά αλλά και τα μέσα και τα έντυπα πρέπει κάτι να γράψουν για να γεμίσουν τις σελίδες τους και τα sites», είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Σάββας Γκέντσογλου: «Υπήρξε φλερτ μέσα στο Survivor, αλλά…»

iliadi.jpeg

Και συνέχισε: «Μερικές φορές όμως η φαντασία οργιάζει πραγματικά. Έχουν γραφτεί για σχέσεις που δεν υπήρχαν και αυτό είναι κάτι που με είχε ενοχλήσει πάρα πολύ. Το πιο ακραίο ήταν ότι υπήρχε μια σχέση, με λεπτομέρειες κιόλας, με έναν άνθρωπο τον οποίο δεν είχα γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου. Κι όμως, είχαν γράψει με πάσα λεπτομέρεια για τη σχέση μας».

Σε άλλο σημείο είπε η τραγουδίστρια: «Εμένα με ενοχλεί όταν μιλάνε οι άλλοι για μένα διότι εγώ μιλάω σπάνια. Μιλάω όταν πρέπει να μιλήσω, όταν έχω να πω κάτι για τη δουλειά μου και όταν πρέπει να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Έχω δυο παιδιά τα οποία οφείλω και θέλω να τα προστατέψω. Βεβαίως πολλές φορές έχω κινηθεί νομικά, έχουν ζητηθεί συγνώμες και τα λοιπά. Είναι καλό οι άνθρωποι να έχουν όρια, όταν δεν έχουν όρια εμένα με ενοχλεί».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Αγγελική Ηλιάδη: Βόλτα με τον μικρό της γιο, Βασίλη

Survivor: Ο Σάββας Γκέντσογλου έφτασε στην Ελλάδα και τον υποδέχτηκε η Αγγελική Ηλιάδη!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved