Φουρέιρα-Μποτία: Βάφτισαν τον γιο τους! Το πάρτι δίπλα στη θάλασσα & το όνομα που έδωσαν στον μικρό
Τον μόλις ενάμιση έτους γιο τους, βάφτισαν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία ενώ ακολούθησε πάρτι για καλούς φίλους και συγγενείς σε γνωστό μαγαζί στη Βάρκιζα, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα.
Το ζευγάρι που υποδέχτηκε τον καρπό του έρωτά του τον Μάρτιο του 2023 έχει αποφασίσει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Αλμπέρτο Μποτία: Ακούραστος και αφοσιωμένος μπαμπάς! Η βόλτα με τον γιο τους στις κούνιες
Γι' αυτό και δεν είχε διαρρεύσει καμία λεπτομέρεια για τη βάφτιση του γιου του που επίσης κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με την Ελένη Φουρέιρα να επιλέγει να μοιράζεται στα social media μόνο όμορφες στιγμές με τον μικρό, χωρίς όμως να δείχνει το πρόσωπό του.
Πάντως, σήμερα, οι δύο ευτυχισμένοι γονείς είχαν κλείσει ραντεβού με τους στενούς συγγενείς και τους φίλους τους σε γνωστό hot spot στη Βάρκιζα για να γιορτάσουν τη βάφτιση του μικρούλη που πήρε το όνομα Ερμής.
Ανάμεσα στους καλεσμένους του ζευγαριού ήταν ο Παντελής Τουτουνζής, ο Χρύσανθος Πανάς και ο Γιώργος Αρσενάκος οι οποίοι είναι από τα πιο κοντινά πρόσωπα της τραγουδίστριας.
Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι που ακολούθησε μετά τη βάφτιση:
Ο Χρύσανθος Πανάς.
Πηγή: NDP Photo AgencyΣυνάντηση του Χρύσανθου Πανά με τον Γιώργο Αρσενάκο.
Πηγή: NDP Photo AgencyΗ Χριστίνα Σάλτη.
Πηγή: NDP Photo AgencyΟ διάκοσμος έξω από το σημείο του πάρτι.
Πηγή: NDP Photo AgencyΚαι το όνομα αυτού, Ερμής, όπως μπορείτε να δείτε.
Πηγή: NDP Photo AgencyΤο καλωσόρισμα των καλεσμένων.
Πηγή: NDP Photo Agency