Μαρία Αντωνά: Κι όμως δημοσίευσε στιγμιότυπο και... φαίνεται ο Γιώργος Λιάγκας
Showbiz

Μαρία Αντωνά: Κι όμως δημοσίευσε στιγμιότυπο και... φαίνεται ο Γιώργος Λιάγκας

H Μαρία Αντωνά πέρασε ένα όμορφο βράδυ με φίλους και στην παρέα ήταν και ο Γιώργος Λιάγκας που λέγεται ότι έχουν έρθει κοντά.

Η ραδιοφωνική παραγωγός δημοσίευσε μια φωτογραφία στα Instagram Stories της από την έξοδό της στα νότια προάστια, ταγκάροντας τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και τον Κώστα Πηλαδάκη, την κολλητή της Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, την Λεάννα Μάρκογλου και τον Πάνο Καλλίδη και στη συνέχεια ένα τρυφερό στιγμιότυπο της Λεάννας με τον Πάνο και... εκεί αν παρατηρήσει κάποιος καλά φαίνεται... ο Γιώργος Λιάγκας.

Γιώργος Λιάγκας: Όσα αποκάλυψε για το χθεσινό του βράδυ- Ήταν μία πολυτέλεια, ήταν μία εικόνα μαγική

antona-liagkas.jpg

H Μαρία Αντωνά ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 και τόνισε: «Είμαι μια χαρά, πολύ όμορφα, πολύ ευχάριστα. Ετοιμάζω τις καλοκαιρινές μου διακοπές, προς το παρόν όμως, δουλίτσες. Τι θέλεις να απαντήσω για τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή; Εσύ δεν είπες ότι φαίνομαι καλά και πολύ ανανεωμένη; Αυτό έχει να κάνει με τον εσωτερικό κόσμο ενός ανθρώπου. Είμαι καλά, περνάω μια χαρά, απολαμβάνω τη ζωή, απολαμβάνω…»

Μαρία Αντωνά: Η βραδινή έξοδος με τον Γιώργο Λιάγκα και φίλους! Ιδού και η απόδειξη!

Ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα 12 Ιουνίου ανέφερε στο Πρωινό για τη μαγική βραδιά που είχε χθες, 11/6: «Παιδιά χθες πήγα για μπάνιο και έφυγα από την θάλασσα 10 το βράδυ κάτω στη Βουλιαγμένη. Ήταν μία πολυτέλεια, ήταν μία εικόνα μαγική σαν λίμνη, ήταν παιδάκια με γονείς και κάνανε μπάνιο στις 10 το βράδυ τι ωραία εικόνα».

H Μαρία Αντωνά δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο που φαίνεται ο Γιώργος και... τον μαρτύρισαν τα κομποσκοίνια του, αφού τα ίδια φόραγε και στην εκπομπή!

Δείτε τον παρακάτω

Μαρία Αντωνά – Γιώργος Λιάγκας: Οι φώτο που πρόδωσαν το διήμερο στον Πόρο – «Χαμένος στον παράδεισο»

Συνεργάτης του Τσουρού αποκάλυψε: «Η Μαρία Αντωνά ήταν στα γενέθλια του Γιώργου Λιάγκα»

Γερμανού για Αντωνά-Λιάγκα: «Όταν έχεις σχέση με έναν διάσημο άνδρα, καλό είναι να μην τον εκθέτεις»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved