Ιωάννα Μαλέσκου: Για ψώνια παρέα με την κόρη της – Το super girly outfit της παρουσιάστριας
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Για ψώνια παρέα με την κόρη της – Το super girly outfit της παρουσιάστριας

Υπέροχες στιγμές με την κόρη της απόλαυσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια μπορεί το προηγούμενο διάστημα να «έτρεχε» με τα γυρίσματα του ριάλιτι ωστόσο πλέον ξανοίγεται μπροστά της ένα θαυμάσιο καλοκαίρι που θα περάσει μαγικά με την οικογένειά της.

Μαλέσκου για Μενεγάκη: «Αποφεύγω να μιλάω για εκείνη, εκτιμώ την οικογένεια που έχει χτίσει»

0386_IOANA_MALESKOY_2452024.jpg

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στα Σπάτα να κάνει τη βόλτα και τις αγορές της παρέα με την μονάκριβή της κόρη.

Η Ιωάννα μαγνήτισε τα βλέμματα με το super girly outfit της. Επέλεξε τζιν παντελόνι σε ροζ απόχρωση, το οποίο συνδύασε με τοπ από την ίδια χρωματική παλέτα ενώ ολοκλήρωσε το σύνολό της με λευκά sneakers. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες δεν άφησε λεπτό από τα μάτια της το καρότσι με την κόρη της.

«Είναι και τα δύο απαιτητικά σπορ. Ακόµα περισσότερο η χρυσή ισορροπία. Οταν µάλιστα στην εξίσωση µπαίνει και το κεφάλαιο «παιδί», τότε λες «µάνα, κουράγιο»! Κάποτε έλεγα ότι όλα µπορούν να γίνουν και ότι συνδυάζονται καριέρα και οικογένεια. Τώρα, ως νέα µαµά, θα πω ότι ναι, γίνονται, αλλά υπάρχουν πολλές (αντικειµενικές) δυσκολίες και ότι κάπου κερδίζεις, κάπου χάνεις. Οπως το βιώνω εγώ τουλάχιστον, χρειάζονται υποχωρήσεις, υποµονή και υπερπροσπάθεια. Θα ήθελα δεύτερο παιδί, µια δεύτερη ευκαιρία, µήπως και µου µοιάζει (γέλια)... αστειεύοµαι. Και για να µιλήσω σοβαρά, θα ήθελα πολύ, απλώς αρκετά αργότερα. Να χαρώ τη µικρούλα µας, να βρω τη σειρά µου και επαγγελµατικά, να είµαστε καλά µε τον αντρούλη µου… και έχει ο Θεός.», έχει πει η ίδια.

Μαλέσκου: «Δεν μπορώ να πω καν το όνομα της Μενεγάκη. Μου είχε δημιουργήσει τόσο μεγάλη πίεση»

Μαλέσκου: «Δεν περίμενα να τελειώσει νωρίτερα το TV Queen»

Ιωάννα Μαλέσκου: Το απίθανο σπίτι της με τις ξύλινες λεπτομέρειες και τον τεράστιο κήπο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved