Καρέ καρέ η νέα κοινή έξοδος Κούρκουλου-Αλεξανιάν!
Showbiz

Καρέ καρέ η νέα κοινή έξοδος Κούρκουλου-Αλεξανιάν!

Μπορεί και οι δύο να «χτυπιούνται» πως τίποτα ερωτικό δεν συμβαίνει ανάμεσά τους, ωστόσο, ο Άλκης Κούρκουλος και η Χριστίνα Αλεξανιάν είναι αχώριστοι! Μάλιστα, το «μάτι» τους απαθανάτισε σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Οι δύο ηθοποιοί -που πρωταγωνιστούν στην ίδια παράσταση- επέλεξαν το σχήμα Βίσση - Ρουβά για να κάνουν την νέα κοινή δημόσια εμφάνισή τους, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Άλλωστε, σε νυχτερινό κέντρο είχαν εμφανιστεί και για πρώτη φορά μαζί, οπότε μάλλον τους «βολεύει»...

Άλκης και Χριστίνα κάθισαν δίπλα δίπλα, ενώ στην παρέα τους προστέθηκε λίγη ώρα αργότερα και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Διαχυτικότητες μεταξύ τους δεν παρατηρήσαμε, όμως, μπορεί κανείς να πει με σιγουριά αν π.χ. ο ένας κρατούσε το χέρι του άλλου κάτω από το τραπέζι; Δεν μπορεί!

Οι δύο ηθοποιοί έχουν δηλώσει πως δεν είναι ζευγάρι, όμως, οι πυκνές κοινές τους εμφανίσεις φουντώνουν τις φήμες για ειδύλλιο, μετά και τον χωρισμό του Άλκη Κούρκουλου από την Χρύσα Παππά.

Δεν λέμε... μπορεί η θεατρική παράσταση να έφερε κοντά τα δύο παιδιά, αλλά τόσο κοντά που όλο μαζί τους βλέπουμε; Άσε που πολλοί επώνυμοι αρνούνται τις σχέσεις που τους χρεώνουν αλλά λίγο αργότερα τις παραδέχονται... Να αρχίσουμε να λέμε παραδείγματα; Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved