Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε τις αλλαγές που έρχονται στην εκπομπή της - «Θα δείτε άλλους τίτλους»
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε τις αλλαγές που έρχονται στην εκπομπή της - «Θα δείτε άλλους τίτλους»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «I Love Σου Κου» παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού και μεταξύ άλλων έκανε κι έναν απολογισμό για τη σεζόν που μας πέρασε. 

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε επίσης για τους συνεργάτες της, καθώς και για τις αλλαγές που σχεδιάζει να κάνει στην εκπομπή της.

Γερμανού: «Θα σταθούμε στην ουσία. Το αν είχε σκάφη ο κ. Λύτρας ή χρέη, ουδόλως με ενδιαφέρει»

natalia-germanou.jpg

«Η χρονιά ήταν ενδιαφέρουσα και μου αφήνει μία αίσθηση εγρήγορσης, γλυκύτητας και πάντα ευγνωμοσύνης γιατί πιστεύω ότι ένα από τα μεγαλύτερα ελαττώματα που έχουμε οι άνθρωποι είναι η αχαριστία. Απολογισμούς κάνω εγώ σχεδόν κάθε εβδομάδα και προσπαθώ να εντοπίζω και με τη βοήθεια ανθρώπων από τους οποίους ζητώ τη γνώμη… Ανήκω στους ανθρώπους που μου αρέσει να ακούω τα στραβά μου. Τα καλά λίγο πολύ τα ξέρουμε. Καλό είναι να έχεις γύρω σου ανθρώπους που σου επισημαίνουν που είσαι λάθος», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια μίλησε και για τις αλλαγές που θα δούμε στην εκπομπή της:

«Θα δείτε ένα εντελώς διαφορετικό πλατό, άλλους τίτλους, άλλα γραφικά κι ένα γενικότερο φρεσκάρισμα. Έπεσε και μία ιδέα να αλλάξουμε και τον τίτλο. Θα δούμε τώρα, παίζει κι αυτό. Στα πρόσωπα ενδεχομένως να γίνουν κάποιες αλλαγές. Εγώ θα την ήθελα πάρα πολύ την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, αλλά είναι και μαμά κι έχει να φροντίσει και δύο υπέροχα κορίτσια. Αν καταφέρει και φέρει βόλτα τις οικογενειακές της υποχρεώσεις από εμάς είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη για εμάς. Η Εβελίνα Νικόλιζα θα σας απαντήσει εκείνη αν θα παραμείνει. Ο Δημήτρης Πανόπουλος μου έλειψε πάρα πολύ. Το αν θα μείνει και την επόμενη σεζόν, πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για να παραμείνει. Τον Κώστα Τσουρό απέναντι τον παρακολουθούσα όσο μπορούσα γιατί όταν μία εκπομπή είναι απέναντι, δυσκολεύεσαι να την παρακολουθείς».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Γερμανού: Έκλεισε το μάτι on air στον Βασάλο – «Πάντα θα βρίσκεις κάποια παρέα να σε θέλει…»

Ναταλία Γερμανού: «Νομίζω ότι ο Λιάγκας δεν θα πει ότι είναι ζευγάρι με την Αντωνά»

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Επιβεβαιώνει τις φήμες για συνεργασία με Γερμανού αλλά «υπάρχει μία δυσκολία»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved