Σοκάρει η Παυλίνα Βουλγαράκη για την κακοποιητική της σχέση: «Είχα μάρτυρα τη φίλη μου»
Showbiz

Σοκάρει η Παυλίνα Βουλγαράκη για την κακοποιητική της σχέση: «Είχα μάρτυρα τη φίλη μου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον δημοσιογράφο, Αλέξη Μπαρτσώκα παραχώρησε συνέντευξη η Παυλίνα Βουλγαράκη το μεσημέρι της Κυριακής 23/6. 

Η τραγουδίστρια μίλησε και για την κακοποιητική συμπεριφορά που υπέστη από πρώην σύντροφό της.

«Η συνεργασία μου με τη Δήμητρα Γαλάνη είναι η σημαντικότερη εμπειρία που είχα ως τώρα. Η Δήμητρα Γαλάνη είναι ένα πολύ μεγάλο σχολείο, τη θαυμάζω όλη μου τη ζωή. Με βοήθησε να ξεκλειδώσω πάνω στη σκηνή. Από τότε που δουλεύω μαζί της έχω έρθει σε στενότερη επαφή με τον εαυτό μου. Δεν έλεγα μπράβο στον εαυτό μου. Δεν θεωρώ ότι είμαι επιτυχημένη σε αυτό που κάνω όμως θεωρώ ότι είναι επιτυχία ότι κάνω αυτό που αγαπάω», είπε αρχικά η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Βουλγαράκη: «Μου είχε γράψει γιατρός ένα χάπι "Μωβ καληνύχτες" & ένας δίσκος μου έχει αυτό το όνομα»

4343d.jpg

Και συνέχισε: «Το να ανεβαίνω πάνω στη σκηνή ήταν για εμένα το χειρότερο πράγμα στον κόσμο. Έλεγα ‘θέε μου, γιατί έχω επιλέξει να κάνω αυτή τη δουλειά;’. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ καθόλου τον κόσμο όταν ήμουν στη σκηνή. Εγώ δεν ονειρευόμουν ποτέ να γίνω τραγουδίστρια. Όσο σπούδαζα ξεκίνησα να τραγουδάω για να έχω κάποια χρήματα. Δεν ήμουν έτοιμη και αυτό μου προκαλούσε πανικό. Όταν έπρεπε να αποφασίσω για το τι θέλω να κάνω, τα θέματα μου λυθήκαν».

Για την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε υποστεί από πρώην σύντροφό της, η Παυλίνα Βουλγαράκη απάντησε: «Αν μια γυναίκα αντιμετωπίζει κακοποιητική συμπεριφορά θα τη συμβούλευα να πάει στην αστυνομία και να κάνει καταγγελία. Αν φοβάσαι να το καταγγείλεις, πρέπει οπωσδήποτε να βρεις συμμάχους. Όταν ζεις την κακοποίηση μπερδεύεις το τι είναι φυσιολογικό και υγιές. Στο δικό μου περιστατικό κακοποιητικής συμπεριφοράς έτυχε να είναι μάρτυρας μια φίλη μου, έγινε χαμός και εκεί κατάλαβα τι συμβαίνει. Είμαι ευαίσθητη πλέον στη λεκτική βία, αν ο άλλος βρίσει, δεν το δέχομαι».

Δείτε το βίντεο:

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Ο έρωτας για μένα είναι ένα δράμα, ζω από αυτό»

Γαλάνη: «Eφαγα ξύλο. Yπήρξαν γύρω μου άνθρωποι που μου τραβήξανε το χαλάκι μόλις άρχισε να ίπταται»»

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Η Δήμητρα Γαλάνη με βοήθησε σε μια φάση που είχα πάθει κρίση ταυτότητας»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved