Νταλάρας: «Έλεγαν ότι κάνω συναυλίες για τα λεφτά. Ο χρόνος τούς βάζει ένα φερμουάρ στο στόμα»
Showbiz

Νταλάρας: «Έλεγαν ότι κάνω συναυλίες για τα λεφτά. Ο χρόνος τούς βάζει ένα φερμουάρ στο στόμα»

Τετ α τετ με τον Τάσο Τρύφωνος βρέθηκε ο Γιώργος Νταλάρας και μεταξύ άλλων, απάντησε και σε όσους τον κατηγόρησαν ότι δίνει συναυλίες και επί της ουσίας ενδιαφέρεται μόνο για τα χρήματα.

«Η Κύπρος από την εισβολή και μέχρι τις μέρες μας είναι ένα κράτος διαλυμένο. Είναι ένα κράτος σχεδόν ισοπεδωμένο, κατεστραμμένο. Διότι ο τρόπος που έγινε αυτή η εισβολή δεν έχει αναλυθεί ακόμα. Δεν ξέρω πόσος κόσμος ασχολείται με το εθνικό θέμα; Για ποιον λόγο φτάσαμε στην εισβολή; Ποιος έφερε αυτή την εισβολή;», είπε αρχικά ο Γιώργος Νταλάρας.

Μαρία Ιωαννίδου: Ξέρετε ότι είχα σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα;

e343.jpg

«Γνωρίζουμε ονόματα, διευθύνσεις των παλιών μας αρχηγών και υπουργών, ξέρουν πολύ καλά τον ρόλο που έπαιξε ο καθένας. Δεν θα πω εγώ ότι κανένας Κύπριος ηγέτης δεν ήταν πατριώτης, όλοι ήθελαν το καλό της Κύπρου. Φτάνει αυτό; Αποδείχθηκε ότι δεν φτάνει!. Όπως ξέρουμε όλοι, η πολιτική φαίνεται όμορφη από μακριά και αναγκαία. Δυστυχώς πολλές φορές είναι βρώμικη. Είναι υποχρεωμένοι οι πολιτικοί να λένε τη μισή αλήθεια και αν πας να τους πεις κάτι θα σου πουν “είναι κρατικό μυστικό, δεν πρέπει να τα μαθαίνετε”», πρόσθεσε ο Γιώργος Νταλάρας.

Σε άλλο σημείο ο τραγουδιστής είπε: «Έλεγαν ότι κάνω συναυλίες για τα χρήματα. Ο χρόνος και τα αποτελέσματα τους βάζουν ένα φερμουάρ στο στόμα. Όταν συμβαίνει κάτι παράδοξο γύρω μας είμαστε τόσο πικραμένοι από γεγονότα και νοοτροπίες που εύκολα θα μπούμε στη θεωρία συνωμοσίας».

Γαϊτάνος για Νταλάρα: Αισθάνομαι άβολα να εκφέρω άποψη – Ίσως θα πρέπει να είναι λίγο πιο χαλαρός

Γιώργος & Άννα Νταλάρα: Η διαφορά ηλικίας & ο καβγάς που τους οδήγησε σε γάμο που κρατά 41 χρόνια!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved