Διονύσης Σχοινάς: Η Καίτη Γαρμπή, ο γάμος και η Eurovision
Showbiz

Διονύσης Σχοινάς: Η Καίτη Γαρμπή, ο γάμος και η Eurovision

«Εγώ το θυμάμαι σαν όνειρο», είπε ο Διονύσης Σχοινάς για τον τρόπο με τον οποίο πρότεινε στην Καίτη Γαρμπή να τον παντρευτεί, ενώ παράλληλα ανέφερε την άποψή του για την Eurovision, που πέρυσι την έζησε από κοντά λόγω της συμμετοχής του Γιώργου Αλκαίου.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997 και το δημοφιλές ζευγάρι ήταν καλεσμένο σε σόου της Ρούλας Κορομηλά. Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, ο τραγουδιστής έβγαλε το μονόπετρο από την τσέπη, αφήνοντας άφωνη την αγαπημένη του, αλλά και την παρουσιάστρια!

Μπορεί να πέρασαν 14 χρόνια από τότε και ο Διονύσης με την Καίτη να έχουν αποκτήσει τον μικρό Δημήτρη, ωστόσο, ο τραγουδιστής δεν ξεχνά την βραδιά εκείνη. «Δεν το έκανα επί τούτου, για να με δει ο κόσμος. Ήταν ένα παιχνίδι της σχέσης μας και του πως θα θυμάται την πρόταση γάμου σε όλη της την ζωή», είπε.

Ο Διονύσης, όμως, θα θυμάται ακόμα μία βραδιά: τον περσινό τελικό της Eurovision στο Όσλο, καθώς ήταν το δεξί χέρι του κολλητού του, Γιώργου Αλκαίου.

Από τις φετινές υποψηφιότητες , ο τραγουδιστής είπε ότι του αρέσουν σαν στυλάκι τα «Κόκκινα Χαλιά» και πρόσθεσε: «Όλα τα κομμάτια έχουνε κάτι. Τ' άκουσα όλα. Θέλω να δω τον ελληνικό τελικό, γιατί θα παρουσιάσει ο καθένας το δικό του πράγμα κι επειδή η Eurovision είναι... vision , πρέπει να το δούμε πρώτα πριν κρίνουμε».

Όσο για το αν ο ίδιος θα έπαιρνε μέρος στον διαγωνισμό; «Εγώ είμαι πολύ μεγάλος! Εγώ γέρασα, είμαι πουρόγερας πια... Δηλαδή, τώρα στα 41, ποτέ!», ήταν η απάντησή του, αν και εξέφρασε την αντίθεσή του στο «κόψιμο» του Γιάννη Σαββιδάκη λόγω ηλικίας. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved