Η Celine Dion ευτυχισμένη όσο ποτέ!
Showbiz

Η Celine Dion ευτυχισμένη όσο ποτέ!

Το λευκό είναι πραγματικά το καλύτερο χρώμα για τα μικρά παιδιά; Η Celine Dion αναδεικνύει το δίδυμο θαύμα της στο μεγάλο ολοκαίνουριο λευκό σπίτι της.


Αυτό μπορεί να αφήνει παντελώς αδιάφορα τα δυο μωρά της Celine Dion που ακόμα δεν περπατάνε καν, αλλά για την ίδια ο συνδυασμός χρωμάτων με τις μαγικές στιγμές που μοιράζεται μαζί τους είναι κάτι πολύ σημαντικό. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης της στο show της Oprah Winfrey, η καναδέζα τραγουδίστρια έδειξε κάποια ειλικρινή πλάνα του συζύγου της του Rene Angelil μαζί με τα τεσσάρων μηνών δίδυμα αγόρια τους, τον Eddy και τον Nelson.




Το video γυρίστηκε στο αρχοντικό της στο νησί του Δία της Φλόριντα, όπου δείχνει το εσωτερικό από το νέο της απόκτημα του σπιτιού της των 20 εκατομμυρίων δολαρίων!
Κι ίσως οι παρατηρητές δεν βρίσκουν κατάλληλα τα λευκά χρώματα που κυριεύουν το χώρο, δεν είναι δα και το καταλληλότερο χρώμα για παιδιά άλλωστε μιας και είναι το μοναδικό χρώμα που επικρατεί. Λευκά πατώματα, τοίχοι, έπιπλα, όλα εναρμονισμένα στο απόλυτο λευκό.



Η 42χρονη Celine, εμφανίστηκε στην βασίλισσα του gossip προκειμένου να προωθήσει τη νέα της ταινία –ντοκυμαντέρ με τίτλο: Celine: Through The Eyes Of The World.



Ανοίγοντας τις πόρτες της προσωπικής της ζωής, επέτρεψε στις κάμερες να ληφθούν πλάνα πολύ προσωπικά για πρώτη και μοναδική φορά στη ζωή της. Το πανάκριβο σπίτι της ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι.



Η Celine αναμένεται να επιστρέψει στη σκηνή σε λίγες εβδομάδες, ωστόσο καμαρώνει τα δυο της μωρά και μένει εντελώς αδιάφορη που φωτογραφίζεται με τις πυζάμες της μαζί τους και μάλιστα χωρίς ίχνος μακιγιάζ.



Με τραβηγμένα μαλλιά πίσω σε αλογοουρά η τραγουδίστρια με τον επί 16 χρόνια σύζυγό της, Rene Angelil, έχουν επίσης ένα ακόμα αγόρι τον 10χρονο Rene-Charles.


Μόλις αυτή την εβδομάδα η τραγουδίστρια επέστρεψε στο Las Vegas στο πλαίσιο της προετοιμασίας για να ξεκινήσει τις 71 εμφανίσεις της στο The Colosseum του Caesars Palace. Ένα show που αρχίζει επίσημα στις 15 Μαρτίου, εξ ου και ο λόγος της μετακόμισής όλης της οικογένειας στη Νεβάδα των ΗΠΑ. Πηγή: newsbomb.gr


Δείτε το video:




©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved