Αποκλειστικό: Καρέ-καρέ όσα συνέβησαν στο Nova Oscar 2011 The stars
Showbiz

Αποκλειστικό: Καρέ-καρέ όσα συνέβησαν στο Nova Oscar 2011 The stars

Μια μοναδική βραδιά απόλαυσαν πριν από λίγο όσοι παρευρέθησαν την εκδήλωση Nova Oscar 2011 The stars! Παρουσιαστής της μεγάλης βραδιάς ήταν ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ενώ η αίθουσα του «Αθηνών Αρένα» γέμισε από επώνυμους-φίλους του κινηματογράφου.

Την λαμπερή εκδήλωση διοργάνωσε ο όμιλος Forthnet με αφορμή την 83η τελετή απονομή των βραβείων Oscar ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς έγινε αναδρομή στον κινηματογράφο, στην πορεία των βραβείων Oscar, στις ελληνικές υποψηφιότητες και στους Ελληνικής καταγωγής ηθοποιούς που έχουν υπάρξει υποψήφιοι ή έχουν κερδίσει το πολυπόθητο αγαλματίδιο.
Βασικοί «πρωταγωνιστές» βέβαια ήταν οι φετινές υποψηφιότητες, και φυσικά ο Γιώργος Λάνθιμος με τον «Κυνόδοντας», μια συμμετοχή η οποία «ξαναβάζει» την Ελλάδα στα βραβεία Oscar.

Κατά τη διάρκεια του event ο Μέμος Μπεγνής, ο Αντώνης Λουδάρος και η Νίκη Πόντε έδωσαν τη μουσική νότα της βραδιάς αφού τραγούδησαν κομμάτια που έχουν ξεχωρίσει στο cinema και είναι υποψήφια για Oscar.
Το παρόν στο λαμπερό event έδωσαν πολλοί celebrities, φίλοι της μεγάλης οθόνης, οι οποία και ευχήθηκαν στον Γιώργο Λάνθιμο καλή επιτυχία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved